k tomuto sa len pripajam...moj notebook mal problem s displejom..tak siel na reklamacku, vraj vymenili displej...myslim ze ano, lebo sa vratil s tym, ze displej zacal navyse vykreslovat cervene bodky v urcitych uhloch otvorenia..tak som ho poslal nazad..opravili, vsetko v pohode 2 tyzdne, tak mi zhorel procesor...notebook sa vratil so Sempron 3400+ namiesto Turion TL-52..tak mi zhorela maticna doska..a ako spravne nasraty zakaznik som ziadal kompenzaciu za cas straveny v servise (kazda reklamacia trvala minimalne 21 dni, jedna 39)..tak spravili nejake kompenzacie...a po pol roku mi zacal odchadzat displej, sasi zacalo byt az prilis pruzne (ohybal sa 3cm v rohoch) a navyse mi vyhadzoval chyby system, bios a vsetko co sa dalo...odchadzala grafika...a samozrejme aj doska..po 6. reklamacii mi vratili peniaze a kupil som si kvalitnejsi notebookale tento mozno budem musiet reklamovat kvoli G86M...
trosku vyssie teploty mam ako treba, ale zatial to neriesim..takze take problemy su s ASUSom..MSI sa tiez kazia, ale aspon z mojich skusenosti pristupuju trosku inak k tomu...kamosovi sa vratil notebook po 2 tyzdnoch a odvtedy slape ako hodinky...vymenili mu dosku aj CPU...