Použij lepší děličku pro ty paměti. Mám ty samé paměti a při časování 4-4-4-12 se mi je podařilo rozjel na 1046 Mhz, ovšem na 2,5V a za velice specifických podmínek jen na dobu rychlého testu. Časování 5-5-5-15 nemá moc smysl, protože už se pak o moc výš stejně nedostanou. Pokud si dobře pamatuju, tak přes 1,2GHz jsem je nedostal, i když jsem do nich pral 2,5V a chladil je jak o život. Poslední dobou je provozuju ve svém entertainment PC, kde už je šetřím. Jedou bez aktivního chlazení na cca 860MHz při 2,0V 4-4-4-12. Ale na např. 960MHz+ už je potřeba do nich prát 2,3V.
//edit:
No já bych se těch 1,5V zas tolik nebál. Pokud ten počítač nejede 24/7 (a i to by šlo s lepším konstantním chlazením). Svůj kousek jsem provozoval na 1,475 real (9*400@burn 35 stupňů C) pod vodou a nemyslím si, že by dostával nějakou extra čočku. Je pravda, že přes 1,5V už to opravdu nemá smysl. Při 1,625V jsem se dostal na strop procesoru (9*425) a ustálo to akorát pár výpočtů 1M Spi. V nějaké herní sestavě bych to ale hodil taky na těch cca 3,2 Ghz @ 1,4V a nechal to být. Přeci jen těch pár MHz navíc už tak valnou roli nehrají.