Citace Původně odeslal Janikbanik Zobrazit příspěvek
To, že ten procák bežal na nejakej frekvencii niekomu inému na inom železe neznamená, že pôjde aj Tebe. V prípade takejto budget-orientej dosky s (sorry za úprimnosť) podpriemerným OC potenciálom sa nemôžeš čudovať.
Inak voltáž 1,8 V pre DDR2 je pre časovanie 12-4-4-4 pri frekvenciách okolo 800Mhz (ef) dosť málo.
Nabudúce by to chcelo kúpiť aspoň o 1 triedu lepšiu dosku
OK,že je MB šit jsem věděl.Chtěl jsem jen vědět proč po dvou dnech provozu na FSB 350Mhz bez problémú to najednou nejde ani na 340Mhz...beze změn..jinak časování mám 4-4-4-8 při 1,9V,zkoumal jsem podrobně obvod který má na povel nepětí pro CPU a myslím že on je zdrojem těch problémú ,když je silně ohřátej tak posílá mírně vyšší napětí což zpúsobí že CPU jede stabylně,což je jev který jsem u téhle desky sledoval už mnohem dřív a to že po studeném startu byl CPU nestabylní ale po zahřátí už bylo vše OK...s E6400 ale chladič běží při vyšších otáčkách a zřejmě dokáže schladit ten tyrystor na nějakou teplotu při které je napětí nižší a CPU je nestabilní,nacpal jsem tam na zkoušku kus papíru který brání tomu aby z chladiče CPU na něj foukal vzduch a zdá se že to prozatím funguje....ale na tu desku fakt kašlu,co nejdřív koupím jinou.Ale dík za konzultaci.