Tak zkousim to vase UT3 a volbu smooth framerate tam nikde nemam. Porad i pri vypnutem vsyncu to jede 60FPS...EDIT: Jo jenom je potreba v menu vypnout smooth framerate a vsync. To omezuje pocet FPS a GPU se flakaU me to ma v menu 145FPS+-.
Jinak napeti zvednuto na 1,4V, ale zrejme jsem narazil na strop moznosti jadra. Frekvence se zvedla jen o par Mhz. Sotva na 930. Jeste to zkusim zvednout vic.
Ale konecne jsem dosahl ve Vantage GPU skore pres 10 tis.
EDIT: tak asi konečné poznatky. Voltmod pamětí jsem zrušil, protože nakonec nepřinesl naprosto žádné navýšení frekvence. Při odporu 10 Ohm teče do jádra 1.42V. Na této frekvenci je pro moji kartu konečná 930Mhz. Ovšem toto je frekvence, která se sice dá benchmarkovat, nicméně jak jsem bohužel zjistil pořádným testováním, ani zdaleka není stoprocentně stabilní. Jak jsem tak postupně testoval a kartu zatěžoval, tak jsem nakonec došel k naprosto stabilní frekvenci "pouhých" 890/1075 Mhz. Což je sice velice pěkné, na druhou stranu se ale nabízí otázka, jestli má kvůli tomu cenu dělat voltmod. Bude se to asi lišit kartu od karty, ale to si každý kdo voltmod chcete dělat zvažte sami.
Já jsem z toho poněkud na rozpacích. Paměti si dělají co chtějí, na určitých frekv. jádra dělají artefakty i na 1000 na některých jsou stabilní i na 1075. Celé chování této karty při přetaktu mi přijde hodně divné.