Tak jake jsou zkusenosti?
Ja mam momentalne dva L220x a musim rict, ze jsem ponekud rozladen. V defaultu maji oba dost vyrazny nadech do ruzova. Pres menu jsem barvy "seridil" a stahnul jas na minimum. Tim padem je to uz vice koukatelne a min z toho boli oci. Predtim jsem mel (u PC ktere odeslo) LP2465 a v mezidobi jsem delal na nb D820 (WSXGA+). Dal jsem si vsimnul, ze se LCD po rannim zapnuti "rozehrivaji", tj. barevny nadech je do zelena a nizky jas, asi do 15 min. se LCD rozjasni a zeleny nadech ustoupi. Toto jsem prozatim u zadneho LCD nepozoroval.
Co se tyce uvadeneho rozmazani pisma, tak to pozoruju ve vertikalnim smeru (rozostreni o jeden pixel), dost patrne je to u pisma mensiho nez 8pt, ktere mi prijde jako zasazene do stinu. GK, na kterem tyhle LCD provozuju je HP Quadro FX1700, pochopitelne pres DVI. OS je Gentoo Linux, v Xorg mam antialiasing pro fonty mensi nez 10pt vypnuty. Jeste jsem zkousel pripojit na GF7600GT vyrobce asi MSI nebo Ausus opet pres DVI a ve W2k3 (vyhlazovani opet vypnuto) bylo rozmazani v jednom smeru take patrne. Predtim byl na teto karte pripojen LP2465 a bez problemu.
Kdyby se nekdo chtel na LCD podivat (Praha 2, Karlovo namesti), tak je mozne se domluvit, s tim, ze v patek odjizdim na 3 tydny na dovolenou, to jen tak btw.
Celkem by me zajimalo, jestli bych mohl na zaklade techto zkusenosti "hodit" dodavateli tato LCD v ramci reklamace na hlavu.

Odpověď s citací