Potom podle: "Čili že by se pořád víc vyplatila 3870? Co jsem pochopil, 4870 je v zásadě jen rychleji taktovaná.. " mi prijde, ze si necetl zadnou recenzi? Protoze z te vety jasne vyplyva, ze si myslis, ze 4870 je jen rychleji taktovana 3870 s novejsima pametma, coz ani to neni pravda. 4870 je pomaleji taktovana nez 3870
Tak to jsem asi nejvetsi stastlivec na sveteCrysis mi na X1900 bezelo uz od dema naprosto bez jedineho problemu a bezi dal i na 4870. Catalysty dostane kazdy majitel 4800 na CD ke karte, takze nevidim duvod je davat na hlavni stranku, kdyz nejde o oficialni. Jenom je skoda, ze mesicni update se zjevne o tyden zpozdil.
Jinak rozhodne nejsem priznivcem ani jedne znacky. Kritizuju jak ATi, tak NV. 100% mi nevyhovuje ani jedna z nich. Jen si vybiram to, co mi prinasi min problemu a to je momentalne ATi. Jen pro informaci. Na 8800GTS512 se mi v Crysis stala taky zajimava vec. V oblasti, kde se setkas s doktorem, ktereho to nasledne zmrazi a cela oblast kolem nej se pokryje snehem, mi po dohrani te sceny kleslo FPS zhruba na 1-2FPS a nepomohlo nic, jen save a restart hry.