Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
Moje zkusenosti jsou naopak mnohem horsi s drivery NV a to predevsim u starsich her. Tyto beta drivery behaji ve hrach naprosto bezproblemove. Doted jsem nenasel jedinou chybu(kdyz si odmyslim ty funkce pro video, ktere se navic poprve objevili az ted v beta 8.7). Co jsem mel X1900, tak od Catalyst 6.4, jsem nemel jediny problem s zadnou hrou. Naopak s 8800GTS512 jsem jich napocital hned nekolik. Opravdu nechapu lidi, co jeste porad prezivaji v te hloupe setrvacnosti s driverama. Moje zkusenosti jsou takove, ze drivery ATi jsou uz na lepsi urovni nez drivery NV. Sry za OT, ale tyto debaty o driverech uz dnes opravud patri tak maximalne na games.tiscali.
Sorry, já nejsem vysazený ani na jednu značku a střídam to dost rychle - moje zkušenost je přesně opačná a problémy jsem měl především s Catalysty... taková chybějící zadní kola u aut v Crysis jsou fakt lahůdka...

Ale aby oficiální stránky výrobce čipu neobsahovaly ŽÁDNÉ ovladače pro nové karty, tomu říkám už opravdu velké FAUX-PAS!!! A můžou se fanATIci rozčilovat jak chtějí...