Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Problemy se SMOOTHVISION

Standardní Problemy se SMOOTHVISION

Mam takovy problem. Od te doby co mam nainstalovany DX9.0 +-mozna nejake obdobi mi blbne smoothvision.

Dela mi to tohle, konkretne Flight Simulator 2002 (ten se bez smoothvisia neda vubec hrat). Nastavim na 4x a hru spustim najede, smooth bezi vpohode ale pochvili se vypne (ten smooth, hra bezi vpoho dal), nechapu proc driv mi to nedelalo. KDyz dam reinicalizaci enginu tak to zase bezi OK, ale jenom chvili. Ta reinicializace udelam tak ze prepnu z fullscreenu na windows a zase zpet. Fakt to nechapu. Reinstalaci bych videl az na posledni reseni. Ovladacu jsem zkousel uz od 2.5 do 3.1 Catalysty, DX9.0 nejde odinstalovat tak nevim cim by to mohlo byt ... zkuste poradit ?

DIk

Standardní

porad nic jo ?

BTW> obcas mi pripada ze to tu de do kopru .. cim dal tim vic se tu resi vetsi kraviny a zahady zustavaji nerozlusteny .. ach jo ..

Standardní

Skus este poslednu vec. ATI si nechava kopec nastaveni v registroch aj po odinstalacii driveru a po dalsom nainstalovani noveho tam mas aj nastavenia ktore pouzival stary driver a to moze robit sprostosti. Takze odinstaluj driver aj control panel, potom prehladaj windows\inf adresar, pozri si OEM.inf subory ktore sa tykaju ati a vymaz ich a nakoniec v registroch vymaz vsetko co sa tyka ATI (okrem klucov ktore su v ENUM\PCI). Daj si vyhladavat "ATI ", "ati2" a "ati3" potom restartni a ked sa ti objavi hlaska ze nasiel novy hardware a chce cestu k nemu tak je vsetko OK a mozes instalovat. Ja som sa uz par krat dostal do problemov ked som do systemu hadzal jednu verziu ovladacov cez druhu a toto mi pomaha.
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

Citace Původně odeslal TimeLord
    Skus este poslednu vec. ATI si nechava kopec nastaveni v registroch aj po odinstalacii driveru a po dalsom nainstalovani noveho tam mas aj nastavenia ktore pouzival stary driver a to moze robit sprostosti. Takze odinstaluj driver aj control panel, potom prehladaj windows\inf adresar, pozri si OEM.inf subory ktore sa tykaju ati a vymaz ich a nakoniec v registroch vymaz vsetko co sa tyka ATI (okrem klucov ktore su v ENUM\PCI). Daj si vyhladavat "ATI ", "ati2" a "ati3" potom restartni a ked sa ti objavi hlaska ze nasiel novy hardware a chce cestu k nemu tak je vsetko OK a mozes instalovat. Ja som sa uz par krat dostal do problemov ked som do systemu hadzal jednu verziu ovladacov cez druhu a toto mi pomaha.
    hm .. zajimaci .. nejak jsem to s inf uz zkousel ale bezuspesne .. jesne skusim ty registry ..

Dědeček hříbeček Avatar uživatele Mymak
    Vliv
    309

Standardní

Tak na tuhle cistku je idealni Driver Cleaner, ke stazeni zde:

http://www.driverheaven.net/cleaner/
    HOME: C2D E8400 @ 400x9, GA-P35-DS4 rev. 2.1, 2x TWIN2X4096-6400C4DHX, HD5850 1GB, U3415W, CT256MX100SSD1, WD6401AALS, WD1001FALS, 2x HD154UI, DVD-E616A3, SH-S202H, VX550, MX Revolution
    WORK: DELL OptiPlex 9020 (Core i7-4770, 32GB RAM, Nvidia GTX645, Samsung SM841 256GB) + 2x DELL UltraSharp U2713H + Logitech Wireless Desktop MK710
    new home in progress: i7 3770K, P8Z77-V PRO, 4x 8GB Hynix DDR3/1600, HD7950 3GB, U3415W, 2x SSD 850 Pro 1TB, .....

Standardní

Citace Původně odeslal Mymak
    Tak na tuhle cistku je idealni Driver Cleaner, ke stazeni zde:

http://www.driverheaven.net/cleaner/
    Fajn, vyskusam pred Cat3.3
    • Gentoo is the best -> !MDK <- sux
      Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp.
      ;-) ], 400 GB fast storage
      19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03

Standardní

hmm .. tak to skusim .. kdyz to pomuze dam vedet..

Senior Member
    Vliv
    277

Standardní

to je jasny-ma vlastni zkusenost...8500 je delana pro DX8.1 a nizsi...ja jsem po naist.DX9 zpozeroval vykon tak o 600-700b.s tejne tak u stare geForce 2MX ta je pro DX7 a po nainst.DX vyssich sel vykon taky pekne dolu...Nezalezi na ovladacih...vcera jsem je ntak zkousel Catalisty 3.2 a DX 9 a vykon sel stejne tak dolu>:O(((
    Silver shadow : MB : Abit NF7–S Ultra 400 with Zalman ZM-NB47J|RAM : 3x256MB(2xSamsung333DDR, Infineon266DDR)@386MHz|CPU : AthlonXP 1700+@2325MHz (1,88V real 1,9V) - Watercooled|GPU : Sapphire 128MB 9500@9700 270/275@415/630 - Watercooled |HDD:Seagate Barca 120GB 7200rpm,IBM 40GB 7200rpm, Seagate 4,3GB 5400rpm|DVD-RW: LG 4167B |CASE:Unknown case with 1mm metal sheet, UV Catoda, blue Cooler Masters,|POWER SUPPLY Moded ATX400W.New Case mod-Blue Liquid in progress

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání