No jestli ruceni u analogu jak pises souvisi s vytizenim procesoru, tak zkus realne zmerit vytizeni CPU pri zapnuti PC bez zapnuteho Fly a rovnez s nim, jelikoz Fly i s nativnimi pluginy pro IR dalky ruznych vyrobcu mi i pri "vypnutem" stavu neco malo na systemovych prostredcich a vytizeni CPU ubiral a treba to tim padem staci na to, aby to odbouralo ruseni u analogu. Pokud ti PCMCIA verze "nezere" pri analogu prakticky nic, pak muze byt obraz rusen.
Pokud ti to nedela pri TimeShiftu - pak by to opet ukazovalo na problem s rusenim, pokud je CPU nevytizeno, jelikoz pri TimeShiftu je nuceno PC zaroven k zachytavani a zaroven k prijimani, coz preci jen CPU zamestna vice, nez jen sledovani.
Jinak ohledne Avera PCMCIA se resilo spousta veci v diskuzich, vyborny je i systemovy programek vytvoreny jednim z uzivatelu teto karty, ktery nativne nastavuje pro driver karty vetsi systemovou prioritu (ono se to ted myslim v poslednich verzich da nastavit v softwaru pro kartu), ale kdysi na to jine reseni nebylo, nez Ctrl+Alt+Del a nastavit vyssi prioritu pro Aver.exe rucne. Pak slo treba hodit TV do okna a bez problemu behat na internetu, aniz by TV byla rusena skrolovanim a klikanim, na nizsi prioritu to neslo, obraz TV se sekal.
Rovnez pro jen digitalni cast je vyborny Free ProgDVB, da se tam nastvavit jakakoliv velikost okna bez ohraniceni, nemusi byt zobrazen zadny panel a tim padem je to opet vyborne reseni, kdyz chces mit TV jako kulisu a treba serfovat na netu ci neco psat.

A na Aver Hybrid PCMCIA mi Fly pro analogovou cast bezproblemove fungoval, jelikoz je postaven na tuneru Philips myslim 7135 ci podobny 713x, ktery Fly umi ovladat, jen byli vzdy problemy s prvotnim vybranim spravne karty v nastaveni, pak nalazenim kanalu, uz si to presne nepamatuju, ale chtelo to myslim prepnout hledani po kanalech na hledani pres frekvencni syntezu a pak nechat proskenovat cely pasmo od nuly do tech cca. 860 Mhz ci rucne nastavit u jednotlivych programu frekvenci a zvukovou normu PAL, pak se najednou jak zazrakem Fly rozebehl a od te doby to chodilo. Rovnez bylo potreba odskrtnout "zachytavat zvuk pres vnitrni pin" - tak nejak to tam bylo a pak se rozebehl i zvuk.
Experimentovat se s tim da do aleluja, vzdycky mi to chvilku trvalo, nez jsem vse rozbehl ke sve spokojenosti, ale Fly i ProgDVB mi chodili korektne, pouzival jsem je prave kvuli moznosti nastaveni maleho okna na roh displeje a pri tom jsem mohl delat na PC jine veci. Dvojlikem jsem si pak hodil obraz na celou obrazovku, pokud jsem se chtel podivat na obrazovku na celem displeji.

Jinak USB verze hreje, nicmene prave Volar HX (novejsi verze) ma snizenou spotrebu diky jinym pouzitym chipum a proti recenzim jsem osobne ted dostal kus, ktery nemel magnetku antenu ale ten podivny "Startrek komunikator", ktery mne po pocatecnim udivu dokazal, ze je vic nez dobry a rovnez dalkac nebyl plosnak s bublinama ale klasicky cca. pul centimetru vysoky a klasickymi tlacitky reseny IR, velikosti rovnez karty, nicmene ja bych preferoval trosku vetsi dalku s vice samostatnymi knofliky a moznosti alepson zakladne ovladat teletext ci EPG.