možná pomůže v rozhodování tento nedávno dělaný test
http://www.matousec.com/projects/fir...ge/results.php
možná pomůže v rozhodování tento nedávno dělaný test
http://www.matousec.com/projects/fir...ge/results.php
Ja jsem byl nejvic spokojeny s Online Armor, ale bohuzel free verze je pozadu oproti plne a jedna dulezita vec tam chybela bez ktere se ja neobejdu.
Ted pouzivam zatim Comodo, ale prijde mi, ze se po kazdem updatu mazou moje volby a pta se me to na vsechno znova.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Mám taky Comodo 3.0 a volby se mi po updatech nemažou, je to divné, jaká máš uživatelská práva?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Hm, no začínám si pomalu zvykat. Jedinej problém je nefunkční DC++. Teda ono to funguje, ale nemůžu stahovat. Na HUBy se připojím, uploaduju, ale nestáhnu ani prd. Netuší někdo kde by mohl být zakopaný pes? DC mám nastavený správně, port forwarding v routeru taky.
Ostatně uTorrent například jede bez problémů.
PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5
Já právě žádný zákazy nemám... Dokonce jsem DC už nastavil jako "trusted application". A nic. Hergot.
U application rules jo, ale koukni co mas nastaveny v global rules.
Taky nastav Firewall Security Level na custom policy mode.
PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)