Citace Původně odeslal swarm Zobrazit příspěvek
Upřímně pochybuju, že by o tom nikde nikdo nenapsal, kdyby to byla taková pravda.
Taky jsem nepsal, že o tom nikde psáno není, psal jsem jen to, že já se v tom vrtat nemusím, protože jsem si toho dost odzkoušel sám (bohužel) a že si články můžeš najít. Minimálně srovnávací testy se subjektivním hodnocením kvality 2D tedy bezpochyby najdeš.

Ten tvůj modelový případ neumím posoudit, nicméně můžeš si být jistý, že když to už nevidíš okem, tak sondou to naměříš. nV skýtá jiné lahůdky, zkus si vzít sondu, tři počítače s třemi nV grafikami s fresh instalem a měř, budeš koukat (např. na to, že reálná gamma vypadá být tvořená náhodně a taky jí ovlivní jakákoliv úprava nastavení 2D v ovladačích, nadto často opačným směrem, než by člověk čekal, atd.). Jinak co se týče notebooků, tak moje Quadro360M se chová stejně hovadně, nakonec bych byl možná radši, kdybych měl v notebooku nějakou Intelku ...

Jinak abychom si rozuměli - já se nechci konfrontovat s uživateli nV, nechci se snažit o nějaké "obecně platné" závěry a ani svoje zjištění nějak zvlášť ventilovat nebo podporovat. Prostě nechci s tím trávit čas, protože to leda povede k tomu, že mi bude každý druhý vysvětlovat teoriemi, jaká to je kravina, přitom pro svoje potřeby závěry mám a dostatečně ověřené. Kdybych chtěl takhle něco tvrdit a obecně zpochybňovat nV, musel bych si s podklady dát sakra víc práce a nic bych tím přitom nezískal.

Tak zpět ... Jsem zvědavý na Matrox.