Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Accelero nebo Thermalright..?

Standardní Accelero nebo Thermalright..?

Dneska jsem narazil na Thermalright HR-03 GT - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51117

Co byste si spíš vybrali? Berme v úvahu aktuální karty.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    272

Standardní Re: Accelero nebo Thermalright..?

Na SHW.cz vyšla po dost dlouhé době konečně kloudná recenze, konkrétně test 6 chladičů grafických karet - a je mezi nimi tento Thermalright i Accelero. Testují je na Radeonu HD 3870:

http://www.svethardware.cz/art_doc-A...800579944.html

Thermalright podal lepší výsledek, na druhé straně stojí dvakrát tolik co Accelero a ještě je tam jedno úskalí... ale to už si v článku najdeš sám
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Accelero, jednoznačně. TR je moc drahý a zabírá víc místa. Koukni kolik je na Accelero kladných referencí, je to prostě super chladič.

Cenu u jednorázový investice neřeším a že s větrákem zabere tři sloty už teprve ne - naopak to je naprosto ideální do spodního

edit: na druhou stranu mě dost překvapuje teplota Accelera v pasivním režimu. Oproti Thermalu mi přijde jako chcípák... a ono možná ne.
    Naposledy upravil Octopuss; 09.07.2008 v 21:12.

Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
    Accelero, jednoznačně. TR je moc drahý a zabírá víc místa. Koukni kolik je na Accelero kladných referencí, je to prostě super chladič.
    Mně se ten Thermal právě hrozně líbí Je o dost festovnější (z Accelera mi furt vylítávají ty mizerný plastový podpěry). A právě vzhledem k mohutnosti jsem usoudil, že musí chladit o dost líp.

já tam třeba ty plastový podpěry vůbec nemám a funguje to v pohodě.

o acceleru je tu celkem obsáhlý thread, je tam spousta informací a zkušeností.

Však já vím - ostatně ho už tak dva roky používám.
    Jen nechápu, jak to že Accelero ten 4870 uchladilo pasivně a Thermal ne. A ty teploty.

Senior Member Avatar uživatele Pitrs82
    Věk
    42
    Vliv
    284

Ma rada bude stejna jako od predchozich. JEDNOZNACNE Accelero. Stoji min, sice neni tak dilensky kvalitne zpracovane (soudim podle sveho kusu co mam doma), ale to vem cert, kdyz chladi bajecne a je za polovinu toho co ten Thermalright.
    Fractal Design R3 Define, Corsair CS650M, Gigabyte Z97-X Gaming 3, Core I5-4690K (Scythe Ninja 3 + Fractal Fan), Kingston 2x8 Gb 1600 Mhz, MSI TwinFrozr GTX780, SSD Intel 520 120 Gb, WD Red 3Gb, LG GSA-H60L Black, Logitech G400s, Hp OEM flat keyboard, Samsung 214T.

Nakonec asi jo... To zpracování člověka ale flákne do očí jako první
    Ale výkon "až" na prvním místě

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Accelero Xtreme
    Založil Masster v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.02.2008, 14:13
  2. Accelero S1, S2, S3
    Založil BlackMC v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 15.05.2006, 16:20
  3. Chladice Thermalright - pasivy
    Založil Marcelino v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 11