To nemá, vše co vím je ten rozsah voltáže pro nabíjení a výstupní parametry dodaného zdroje. Ten zdroj je ale jistě navržen tak, aby utáhl jak nabíjení, tak to co je připojeno na výstup k té UPS - může dávat až asi 50W.
Já pro předpokládané použití ale nebudu potřebovat současně UPSkou něco napájet a zároveň ji dobíjet - a u samotného dobíjení mi nezáleží na době nabití. A vhledem k faktu, že ta UPS lze nabíjet třeba i solárním panelem, zjevně ji nedělají potíže nižší proudy pro pomalejší nabíjení.
Jde o to, že mi nějak není jasná ta teorie.Dobrý příklad je to napájení solár. panelem. Pokud je minimální potřebné slunce, tak si ten panel drží napětí a dodává podle toho proud, nebo je to naopak? To se mu z pohledu teorie přitom mění vnitřní odpor? Mám v tom fakt hokej.
"A ten zdroj 12V/1A nemá žádné omezení proudu?"
Kdyby měl, tak to jako znamená, že když to zkratuju, tak tam poteče 1A a nebude se dít nic (pokud nepoužiju dostatečně slabý kablík, který by se uškvařil)?
Tak dejme tomu tento zdroj: http://www.gme.cz/cz/index.php?page=...detail=751-464
Co se stane, když se z tohoto zdroje pokusim odebírat víc A? "Vyhodnotí" to jako zkrat a přestane cokoliv dodávat?
Prosím o trpělivost.![]()