Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
Darth Maul to vystihl dost přesně...

Ne, žádný Canon nemá žádný motorek, pane chytrolín. Možná tak na elektronické ovládání vyklopení blesku?
Prosím o příklad starého skla bez motoru které mi bude ostřit.

A zvolené světlo nerovná se expozice, zdá se že jsi opravdu Pan Fotograf (asi je to házení perel sviním, ale raději než doma leštit skla doporučuji si přivstat a jít fotit za úsvitu)
Tak děláte si za mě prdel V Canonech je motorek na pohánění autofokusu a hotovo, jako příklad si vezměte některý ze starých objektivů s bajonetem na canon a stejně vám bude ostřit. U canonu se ten příklad dává těžko ale například Nikon D40, D40x, D60, nezaostří se starým tamronem 70-300 nebo Sigmou 70-300 ale nasadím.li ho na D80 tak ano ? Jakto ? Protože i u Nikonu je systém stejný, Motory mají v objektivech a u vyšší třídy(70, 80, 200, 300, 3) i v tělech. A zvolené světlo Nevím kde jsi slyšel že člověk si venku světlo volí ale možná by jsi chtěl poroučet větru dešti. Každý normální fotograf se zařídí podle světla jaké zvolila příroda není-liž. Nedělám ze sebe žádného Sudka , ale párkrát už jsem něco nacvakal, a rozhodně se tady nehonosím titulem pan fotograf, toliko jsem se snažil shrnout technické vlastnocti 450D, to že snažíte si rýpnout a prd výte zač je toho v Canonech motor vypovídá samo za sebe. Házet perly sviním bylo dát si na 10D Sigmu , nazdar.