On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
No zakoupen byl pokud vím někde v Brně...a vážne tu je jen nálepka od HP se SN a PN a pak licence na Vistu HP...
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
moje doporučení je to nechat odiagnostikovat v českým servisu (autorizovaný hp) , cca 500kč s dph , ať řeknou co je vadného a co by se muselo vymněit, diag se dělá v čechách, oprava záruční v polsku, pak se dá nb rozebrat a dle s/n zkusit objednat přímo nahární dily z exchange programu HP, (vráti se jim starý) většinou tyto díly jsou tak o 1000-1500 lacinější.
ale ceny se opravdu liší model od modelu
Tati, na co je ctr+alt+delate? To je na howno .))
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Vůbec nic tam není a papíry taky nemám...
Nějakou opravnu sem našel v Ostravě, vyměňují komponenty, na PCB, opravují PCB i vč. vodivých cest atp., doprava prý při opravě zdarma, jinak pár korun...dělat cokoliv přes oficiální servis nemá asi vůbec smysl, to bude tak 500 za diagnostiku, minimálně několik tisíc za součástky a další za práci a dopravu, v té Ově přitom oprava vyjde dle té firmy obvykle na 1000 - 2000 Kč...
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)