Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Co stojí oprava ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    260

Standardní Re: Co stojí oprava ?

Citace Původně odeslal Behemot Zobrazit příspěvek
    Ee, nic takovýho tam není. Akorát SN - CNF7164LW5. Zrovna jsem to posílal borcovi z Autocontu, řekl mi, že se mi mrkne na cenu desky...

ADD// tak to samý, opravují jen v Polsku, řádově že to bývá 10k, tak to se nevyplatí.

Neměl by tedy někdo konkrétní radu na nějakou tu opravnu ? Ideálně v Brně...
    Musí tam být nějaký label. Nebude tam jenom SN, to se mi nezdá. Nemůžeš tu zadní stranu vyfotit a pak mi ji poslat třeba na mail? Juknu na to a uvidíme. Jestli je to HPčko starý cca do tří let, bude to na 80% z Pardubic.

//edit: tedy jestli to bylo zakoupeno v Evropě ...
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

No zakoupen byl pokud vím někde v Brně...a vážne tu je jen nálepka od HP se SN a PN a pak licence na Vistu HP...
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

moje doporučení je to nechat odiagnostikovat v českým servisu (autorizovaný hp) , cca 500kč s dph , ať řeknou co je vadného a co by se muselo vymněit, diag se dělá v čechách, oprava záruční v polsku, pak se dá nb rozebrat a dle s/n zkusit objednat přímo nahární dily z exchange programu HP, (vráti se jim starý) většinou tyto díly jsou tak o 1000-1500 lacinější.
    ale ceny se opravdu liší model od modelu
    Tati, na co je ctr+alt+delate? To je na howno .))

Member Avatar uživatele vauxhall.uk
    Věk
    41
    Vliv
    260

Citace Původně odeslal Behemot Zobrazit příspěvek
    No zakoupen byl pokud vím někde v Brně...a vážne tu je jen nálepka od HP se SN a PN a pak licence na Vistu HP...
    Uf. No určitě to tam bude, ale nevím, jak vypadaly ty labely dřív. Mohlo to být jinak řešené. Je tam alespoň HW BOM?
    On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Vůbec nic tam není a papíry taky nemám...

Nějakou opravnu sem našel v Ostravě, vyměňují komponenty, na PCB, opravují PCB i vč. vodivých cest atp., doprava prý při opravě zdarma, jinak pár korun...dělat cokoliv přes oficiální servis nemá asi vůbec smysl, to bude tak 500 za diagnostiku, minimálně několik tisíc za součástky a další za práci a dopravu, v té Ově přitom oprava vyjde dle té firmy obvykle na 1000 - 2000 Kč...
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Oprava vodivých cest v mob.tel.
    Založil Frost v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.11.2004, 19:34
  2. Napajanie CPU v notebooku - oprava
    Založil Rainbow v sekci fóra Notebooky
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 01.07.2004, 01:16
  3. Kolik stojí AS?
    Založil KUBA v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1