Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Sony 40W4000 nebo 40X3000 / 40X3500 ?

Standardní Sony 40W4000 nebo 40X3000 / 40X3500 ?

Zdravím všechny příznivce overclocku, už jsem také došel do stádia, kdy se rozhoduji o koupi LCD TV a po (velmi dlouhém) vybírání jsem dospěl k těmto dvěma modelům:
    KDL-40W4000 a KDLX3000 (3500 je to samé, jen má jiný rám a mě vyhovuje ten černý u řady 3000).

Jaký je v nich rozdíl vím, ale přesto bych chtěl požádat ty, kteří mají možnost se na oba přístroje podívat vedle sebe, aby mi napsali své subjektivní hodnocení.

Zvuk není třeba řešit, ten půjde přes samostatnou aparaturu, design mi vyhovuje u obou (stejně budu muset předělat obývákovou stěnu).

Nejvíce času bude zdroj signálu TV vysílání v SD (ať už přes analog z UPC, nebo DVB-T z STA či DVB-C (zatím jen volně šířené) z UPC).

Takže, prosím, nesrovnávejte obraz při přehrávání Blu-Ray, ale na běžném vysílání.

DÍKY!
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Standardní Re: Sony 40W4000 nebo 40X3000 / 40X3500 ?

SD vysílání na to vypadá stejně, nebo mě to tak alespoň připadalo.
    X3000/3500 je vyšší ale starší model, W4000 je novinka (ale není to nástupce modelu W3000, v tom je mírně ošizeny).
    Pokud to můžeš mít za stejnou cenu bral bych X3500, pokud ne, tak W4000.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Tak jsem asi 3/4 hodiny strávil v Sony centru a při zpravodajství v SD byl při pohybu kamery s domem v pozadí velmi znatelný rozdíl v kvalitě zobrazení ve prospěch řady X.

Ten samý pocit měla i "nezávislá" pozorovatelka, co přijela se mnou...
    ...když jsem se pak bavil s prodavači, tak mi řekli to samé, že ikdyž se jedná o modelově starší řadu (uvedena na podzim 2007) tak je X lepší než dnešní W.

Jdu tedy do Xka.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Nevím jaký je cenový rozdíl, pokud je cena podobná tak je Xřada jasná volba.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

moc podobná není, je tam bohužel ještě dost znatelný cenový rozdíl

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání