Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problem s monitorem AOC

Angry Problem s monitorem AOC

Mam takovi problem s monitorem AOC tip nevim ale je to 19ka a je to tak lasicka s tim koleckem dole na upravovani snad to vsici znate. Jeden den jsem hral WoW
    asi vite o co se jedna no a te obrazovce nejak luplo asi stejnej zvuk jako kdys ji zapnu no a obraz se totalne rozostril a rorahl uplne do prava a leva a kdys jsem to upravil tak aby to sedelo tak jsem zjistil ze jsou ty rohy Zkreslene proste kdys napr. tahnete slozkou na nejaky roh tak cim je to bliz k rohu tim se ta slozka zuzuje xD !! Potrebuju poradit co s tim popr. jestly to mam dat do opravi je uz asi 4 roky stara !! Jo a kdys to mam nastaveny na 60hz tak je to docela v poho jenze jak du na 70, 72, 75 az 85 tak je to cundal tim horsi dela to 20 vterin po zapnuti a pak je to porat stejne. Kdys jsem do toho jednou buchl tak to naslocilo tak na 10 s na normal ale pak se to zase rozostrilo a zuzovalo xD

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní Re: Problem s monitorem AOC

Tak podle toho co píšeš, se domnívám, že ten monitor už je s pánem. Myslím, že zabývat se jeho opravou, chápu to, že se ptáš na možnost opravy, je při dnešních cenách LCD velká ztráta času. Oči ti za to poděkují. Vím, že to asi není to, co jsi chtěl slyšet, ale např. bazarové LCD seženeš dnes již velmi velmi levně.

Zkus se mrknout na aukro:
    http://www.aukro.cz/search.php?string=lcd&category=8510

No kdybys fakt chtěl zjišťovat ty možnosti opravy, tak zkus nějaký z kontaktů na servisy AOC. (ale oprava, pokud bude vůbec možná, se cenově nejspíš vůbec nevyplatí)

Pan google říká:
    http://www.google.cz/search?hl=cs&lr...servis&spell=1

Unhappy Re: Problem s monitorem AOC

Dekuju moc za INFO, vis ja jsem doma jeste moc malim panem protoze je mi teprve 15. Asi je pro me lepsi to hodit do opravny protoze mi rodice novou obrazovku nekoupi, ne zebychom byli chudi ale je to hlavne kvuli mim znamkam ve skole a proto mam tak blbej kompl myslim si ze si na nejakej vydelam az si budu hospodarit sam xD !!
    Naposledy upravil jaakub; 28.06.2008 v 18:00.

Standardní Re: Problem s monitorem AOC

Citace Původně odeslal jaakub Zobrazit příspěvek
    Mam takovi problem s monitorem AOC tip nevim ale je to 19ka a je to tak lasicka s tim koleckem dole na upravovani snad to vsici znate. Jeden den jsem hral WoW
    asi vite o co se jedna no a te obrazovce nejak luplo asi stejnej zvuk jako kdys ji zapnu no a obraz se totalne rozostril a rorahl uplne do prava a leva a kdys jsem to upravil tak aby to sedelo tak jsem zjistil ze jsou ty rohy Zkreslene proste kdys napr. tahnete slozkou na nejaky roh tak cim je to bliz k rohu tim se ta slozka zuzuje xD !! Potrebuju poradit co s tim popr. jestly to mam dat do opravi je uz asi 4 roky stara !! Jo a kdys to mam nastaveny na 60hz tak je to docela v poho jenze jak du na 70, 72, 75 az 85 tak je to cundal tim horsi dela to 20 vterin po zapnuti a pak je to porat stejne. Kdys jsem do toho jednou buchl tak to naslocilo tak na 10 s na normal ale pak se to zase rozostrilo a zuzovalo xD
    Tipuju na vyschle kondenzatory nebo studeny spoje v H rozkladu obrazu (snad si to pamatuju jeste dobre)

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém Asus A7N8X-E Deluxe -- Grafika bo paměti?
    Založil Zdeno2K4 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 12.04.2005, 20:22
  2. Problém s monitorem Sony (sun), foto uvnitř
    Založil brazilterrorist v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 20:45
  3. Velmi zahadny problem... ALi M1621
    Založil Spirit v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 14.11.2004, 22:36
  4. AOC 7Glr problem