OK, zkusím se tam poptat.
Kdyby třeba někdo věděl nebo mohl nějak přímo zjistit, napište mi to sem kdyžtak prosím...
OK, zkusím se tam poptat.
Kdyby třeba někdo věděl nebo mohl nějak přímo zjistit, napište mi to sem kdyžtak prosím...
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Nechci malovat certa na zde, ale pokud je to typ, co se zde vubec nedistribuoval pak ti mozna rovnou reknou, ze ho nevemou ani do opravy, kdysi jsem se prave na nejaky typ pavilionu takto informoval a tole mi rekli.
A pokud by se menila deska standartne v HP, opet to vidim dost spatne, ceny celych desek jdou do x tisic, nekdy i pres deset, pak je to vzhledem k cene modelu naprosoto nerentabilni.
Pokud by ti neco podobneho oznamili, je v CR par firem, ktere jsou schopne se pohrabat v zakladni desce na urovni soucastek a za pomerne slusnou cenu jsou schopny dat desku do provozu.
Tedy pokud ti reknou v servisu, ze ho bud vubec nevezmou, nebo he oprava pujde do x tisicu, pak bych asi vyzkousel nejaky servis pro podobne opravy, ceny jsou tam skutecne diametralne odlisne, ikdyz u opravy desky to muze byt take v radu tisic.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Do jednoho servisu jsem psal a že Paviliony opravují v Polsku a že se na to mrknou a udělají mi návrh, pak to můžu vzít nebo ne. Bohužel neřekli, co bude stát tohle
Nemáš link na nějakou tu opravnu ? Vůbec nevím, co hledat...
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Podívej se, prosím, na spodní stranu NTB, jestli je to Pavillion z Foxconnu. Bude tam malý label, na kterém bude něco vy smyslu "plant FX.CZ" nebo něco podobnýho. Dělám tady trochu jiný business HPčka a nechce se mi běhat za produkťákama, co tam přesně má být. Jestli je to odtud, znám pár šikovných opravářů, co tyhle věci dělají pro interní potřeby podniku a přímo pro HP.
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Ee, nic takovýho tam není. Akorát SN - CNF7164LW5. Zrovna jsem to posílal borcovi z Autocontu, řekl mi, že se mi mrkne na cenu desky...
ADD// tak to samý, opravují jen v Polsku, řádově že to bývá 10k, tak to se nevyplatí.
Neměl by tedy někdo konkrétní radu na nějakou tu opravnu ? Ideálně v Brně...
Naposledy upravil Behemot; 02.07.2008 v 17:46.
On a given day, a given circumstance, you think you have a limit. And you then go for this limit and you touch this limit, and you think, ‘Okay, this is the limit.’ As soon as you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
No zakoupen byl pokud vím někde v Brně...a vážne tu je jen nálepka od HP se SN a PN a pak licence na Vistu HP...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)