No zatím jsem nezkoušel CPU chladit dusíkem a ani jsem ho nezchlazoval pod bod mrazu,nevím kdo z vás ano a tipuju že ani v testovacích postupech při výrobě a následné kontrole se to moc neaplikuje.... zenith:Při nízké teplotě také klesá průrazová voltáž..... o tom žádná

můžou za to fety a kondíky co napájej chipset.....jasný,bez diskuse

o používaných součástkách(kontech).....no jsou to šity...ale džapanýs konty budou lepčí v řádech procent....otázkou je co z nich vytěžíš pokud do toho pujdeš,doufám že se zmíníš o výsledkusamotnýho mě to zajímá

Namám vlastní skušenosti s jakýmkoli C2D,ale problém CPU který má při nižší teplotě problémy a když se ohřeje je ok znám a řešil jsem ho dvakrát,dokonce muj současnej CPU se tak projevuje...když taktnu na 3,8Ghz tak pokud hned po startu spustím prime 95,téměř hned chyba...pustim podruhý(55°+)a nic,stabilní(po 10-12min a 80°to trápení deska utne).....jasně...ani náhodou se to neblíží vašemu problému ale domnívám se že třeba v mém případě je na vině CPU.navíc u 45nm bych se nedivil kdyby ta technologie byla choulostivá na určitou teplotu...ale jak píše zenith,2V s dusíkem jsou v poho...lidi který chladěj dusíkem asi používaj "trošku" "jiné" komponenty než normální lidi.....bo se pletu a někdo tu chladí dusíkem ?