Zdravim, uz dlhsi cas sa snazim rozbehat TV vystup na grafike. Co sa tyka hardware ako prepojovacich kablov, konektorov a samotneho zapojenia je vsetko v 100% poriadku(boli skusane na grafike od ATI a zapojene podla schem na webe). Na prepojenie PC s TV pouzivam S-VIDEO kabel kedze grafika disponuje S-VIDEO vystupom a telka naopak S-VIDEO vstupom.
Pre grafiku mam nainstalovane posledne aktualne ovladace stiahnute priamo zo straok nVidie. Vsetko potrebne co sa tyka nastavenia software pre grafiku som nastavil podla clanku na pctuningu (http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...1&limitstart=2)
No a v com je problem?, v tom ze pri bootovani PC sa zobrazi vystup aj na TV az do okamihu kym nezacne bootovat WINDOWS. Potom sa na obrazovke TV zobrazia sikme ciernobele pruhy (ako ked vypadne signal). Skusal som v nastavenia vybrat rozne normy da sa povedat ze som presiel vsetkymi a stale bezuspesne. Tiez som sa pokusal zmenit rozlisenie na mensie ako 1024x768 (800x600) - nepomohlo ani to nepomohol ani restart PC. Do TV mam zapojeny iba vstup S-VIDEO z PC ostatne kable (antena..) som odpojil.
Skusal som aj variantu s odinstalovanim ovladaca pre grafiku. V tomto pripade aj po nabehu WIN sa zobrazi vsetko aj na TV (ale bez ovladacov na grafiku mi je PC na nic)
Hladal som na roznych forach ale zatial som sa s tymto problemom nestretol. Vedeli by ste mi niekto poradit a hlavne pomoct.

PC: Intel Core Duo E6750@2.66GHz, 2GB RAM, Gigabyte P35C-DS3R, WINXP prof. sp2

PS: napady s tym, ze si mam vymenit grafiku a podobne mi prosim nepiste. Dakujem