Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Problém s ovladači

Standardní Problém s ovladači

Ahoj, včera jsem tu psal svůj problém, ale administrátor téma smazal, ale je to asi moje chyba, problém upřesním. Koupil jsem si notebook HP G5052ea, který není určen pro český trh a dodává se s předinstalovaným operačním systémem Windows Vista. Jelikož Vistu nemám rád a snažím se tam nacpat Win XP, došel jsem k problému s instalací zvukovkové karty. Notebook používá Zvuk PCI/PnP Conextant Cx20549 @ Intel 82801 GBM ICH7-M-. Ovladače, které jsou umístěny na stránkách HP jsou nekompletní a zvukovka s nimi nejede, potřebuji ovladače na Intel 82801 GBM a ty tam bohužel umístěny nejsou, tak vás prosím, pokud někdo byužíváte stejný zvukový chip, jerstli by jste mi je mohly poslat, děkuji.

P.S. Po e-mailovém dotazu o podporu na HP mi od nich přišla odpověď, že podporu na tento typ notebooku neposkytují, protože není určen pro náš trh a vyguglit se mi je také nepodařilo.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní Re: Problém s ovladači

Keby si sa troska snazil. Mas odpoved v ovladacoch, nikto Ti nic nezmazal. Dokonca aj link na driver na cely notebook na XP. Na buduce hlavne klad dotazy do spravnej sekcie.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní Re: Problém s ovladači

Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
    Keby si sa troska snazil. Mas odpoved v ovladacoch, nikto Ti nic nezmazal. Dokonca aj link na driver na cely notebook na XP. Na buduce hlavne klad dotazy do spravnej sekcie.
    No jo, díky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s PC - Samovolne vypinanie
    Založil B7u3A v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 04.11.2005, 21:00
  2. Problém s odesíláním dokumentů u e-mailů
    Založil P.D. v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 30.10.2005, 07:24
  3. problem s FATkou W98SE
    Založil krabakor v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1