Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: odstoupeni od smlouvy ET (Save Max)

Member Avatar uživatele Busch
    Vliv
    271

Standardní odstoupeni od smlouvy ET (Save Max)

Nazdar,
    přijel sem domu a čekalo mě překvapení, mama radostně hlásila, že tady byl nějaký fešák a nabízel jí" 150sms na rok za stovku"...tak to podepsala...Když sem to slyšel,tak sem se automaticky zhrozil... a oprávněně, je to tarif eurotel SMS max, takže na dva roky, 220 nebo kolik měsičně paušál...
    Přitom podle mamy o žadnym mesicnim pausalu ani řeč,že je to dneska specialni akce, že je to na rok...prostě lži...
    Byl sem v Eurotelu, tam to zrušit nemužou,protože to čislo eště neni aktivni, ve smlouve je "požadované datum aktivace" 21.3.2006. Takže zitra zkusim naběhnout do pobočky Save Maxu a hodit jeim to na hlavu...měl už někdo podobnou zkušenost, na co se připravit?
    diky
    Pentium DC E2140 @ 2,56 GHz| SCYTHE Ninja PLUS Rev.B | Gigabyte P35-DS3 Rev 2.0 | A-DATA 2x1GB | MSI RX2600PRO-T2D256EZ/D2 | Western Digital 5000AAKS | Samsung SH-S203N | CORSAIR VX450 | HP LP1965 | Sharkoon Rebel 9 | Logitech Ultra X Premium

Standardní Re: odstoupeni od smlouvy ET (Save Max)

no pro zacatek,co sem tady vycet, tak mas 7 dni na odstoupeni od smlouvy, protoze se to uzavrelo mimo prodejnu/misto urcene k prodeji. Kdyz projdes reklamace tak na to narazis. Jinak zrovna tyhle smlouvy s operatory se i resi na www.mobilmania.cz. Cim drive si to zjistis tim mas vetsi sanci odstoupit, pak uz po tom tydnu se mi zda je smula
    Jo a tohle jednani nechapu, ale radeji nas** ovecka nez aby byla u konkurence. To by melo byt trestny za bulikovani lidi.
    Nemam rad anonymy. Za svoje nazory se nestydim a vy?

Exclamation Re: odstoupeni od smlouvy ET (Save Max)

Tak jsem trochu hledal a nasel
    http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=3785 je to celkem dlouhy

Vliv
    271

Diky, tohle sem taky objevil Spis se bojim,jak se budou v save maxu vykrucovat...
    Pentium DC E2140 @ 2,56 GHz| SCYTHE Ninja PLUS Rev.B | Gigabyte P35-DS3 Rev 2.0 | A-DATA 2x1GB | MSI RX2600PRO-T2D256EZ/D2 | Western Digital 5000AAKS | Samsung SH-S203N | CORSAIR VX450 | HP LP1965 | Sharkoon Rebel 9 | Logitech Ultra X Premium

Citace Původně odeslal Busch
    Diky, tohle sem taky objevil Spis se bojim,jak se budou v save maxu vykrucovat...
    no co sem z jednoho prispevku pochopil, tak rikal , ze staci zajit na pobocku eurotelu a ze mu to ochotne zrusili, ale ostatnim delali problemy. Tak jim zavolej na infolinku, je zadara tak se neni ceho bat, mozna ti poradi.

Vliv
    271

V ET sem byl, to cislo este neni aktivni, takze to zrusit nemuzou. Prodavac rekl,at zajdu k nim, ze oni to muzou zrusit. Prmo se ptal jestli je to Save Max a popisoval kde v OL sidli Asi maji uz taky svoje zkusenosti...

V ET sem byl, to cislo este neni aktivni, takze to zrusit nemuzou. Prodavac rekl,at zajdu k nim, ze oni to muzou zrusit. Prmo se ptal jestli je to Save Max a popisoval kde v OL sidli Asi maji uz taky svoje zkusenosti...
    urcite a kolik lidi je co se ani neozve
    Treba znamej strejdy ted musi calovat 140 litru za cepter hrnce, projel soud>:}

Vliv
    271

Tak nastesti na pobočce smlouvu bezproblemu stronovali. Sice meli reci,ze se divi, ze problem s "podani lživých informaci" ěště neměli,ale zname to

Tak nastesti na pobočce smlouvu bezproblemu stronovali. Sice meli reci,ze se divi, ze problem s "podani lživých informaci" ěště neměli,ale zname to
    hehe to makaj i v sobotu?
    no to vis tys byl urco prvni a posledni

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal wssk
    hehe to makaj i v sobotu?
    no to vis tys byl urco prvni a posledni
    Jistěže na Eurotelecích pobočkách se jede i v sobotu Musím uznat, že v tomhle má Eurotel docela dobrej přístup, i když by nemuseli... Jeden blízký příbuzný taky nějakýmu vykukovi asi před půl rokem naletěl, tak jsme tam zaběhli, na prodejnu, věc jim vysvětlili, oni bez problémů stornovali tu smlouvu bez jakéhokoli poplatku a navíc si ještě na "ptáčka" vzali jeho osobní údaje, takže hádám, že už asi v "oboru" nepůsobí
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vliv
    271

To byla pobočka Save Maxu, ne eurotelu

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

To byla pobočka Save Maxu, ne eurotelu
    Aha, tak to sorry, my to tenkrát řešili tuším přímo na ErrorTelu
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Vliv
    271

Tam to prave zrušit nemohli, protože to cislo este nebylo aktivni

Hej lidi je fajn že tenhle odkaz je v googlu hodně vysoko fakt jsem nevěděl co s tím dělat. Uplně přesně tohle, oni nakecají uplné kraviny, které každého zaujmou, sposta volných sms a volání ale smlouvu se mi podepsat nechtělo, tak mi řekli že když to nezačnu používat že ta smlouva nebude platná, tak jsem to podepsal. Dali mi kartu, tak jako okay že. Ale jak jsem přišel domů tak jsem zjistil že ta smlouva je platná tak jak tak, a že ten tarif je slušně řečeno uplně k ničemu. Taky to byli lidi ze Save Max. Chápu že se snaží získat zákazníky, ale lhát zákazníkům je trochu už něco jiného ne ? No půjdu to zrušit hned jak budu moct, fakt nechápu. Mám t-mobile a je fakt že ten je nejdražší, ale chci si změnit operátora ale jak to tak vidím tak nový operátor O2 určitě nebude, po téhle zkušenosti mě i přestalo zajímat jaké nabízí tarify ...

Junior Member Avatar uživatele Dworkin
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Busch Zobrazit příspěvek
    Byl sem v Eurotelu, tam to zrušit nemužou,protože to čislo eště neni aktivni.
    Lžou, s aktivním nebo neaktivním číslem nemá možnost odstoupení od smlouvy co dělat. Možná to nemůžou nacvakat do svého informačního systému, protože s touto eventualitou nepočítá, ale to je čistě jejich problém.
    Ius est ars boni et aequi. -Celsus

Senior Member
    Vliv
    298

možná trošku OT, ale teď se mi stalo něco podobného.

mámě přišla upomínka, že neplatí 3 měsíce nějaké majetkové připojištění. přitom už jedno máme a platíme. takže volala do pojišťovny a co zjistila? že podepsala smlouvu. byl u nás chlápek a nabízel jí nějaké připojištění, ale neměla zájem a on říkal, že se ještě s něčím zastaví co by ji mohlo zajímat. nevím jak si nás našel, ale nejspíš z databáze pojišťovny. pak prý jel na 14dní na dovolenou, měl se ještě ozvat, ale vykašlal se na nás - to by nevadilo. nikdo mu ale žádnou smlouvu nepodepsal! ten šmejd zfalšoval mámy podpis! bohužel ona si nepamatuje jeho jméno aby podala stížnost. služba jde naštěstí zrušit, ale 1000,- za tři měsíce ji nikdo nevrátí.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Citace Původně odeslal Jey Zobrazit příspěvek
    možná trošku OT, ale teď se mi stalo něco podobného.

mámě přišla upomínka, že neplatí 3 měsíce nějaké majetkové připojištění. přitom už jedno máme a platíme. takže volala do pojišťovny a co zjistila? že podepsala smlouvu. byl u nás chlápek a nabízel jí nějaké připojištění, ale neměla zájem a on říkal, že se ještě s něčím zastaví co by ji mohlo zajímat. nevím jak si nás našel, ale nejspíš z databáze pojišťovny. pak prý jel na 14dní na dovolenou, měl se ještě ozvat, ale vykašlal se na nás - to by nevadilo. nikdo mu ale žádnou smlouvu nepodepsal! ten šmejd zfalšoval mámy podpis! bohužel ona si nepamatuje jeho jméno aby podala stížnost. služba jde naštěstí zrušit, ale 1000,- za tři měsíce ji nikdo nevrátí.
    zadnou sluzbu neruste, protoze jste zadnou smlouvu nepodepsali. imho by stalo za to na tu pojistovnu tvrde uderit a verim, ze vam ten litr vam jeste rada vrati.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    zadnou sluzbu neruste, protoze jste zadnou smlouvu nepodepsali. imho by stalo za to na tu pojistovnu tvrde uderit a verim, ze vam ten litr vam jeste rada vrati.
    Presne tak, pokud nic nepodepsala, nic nerusit, jelikoz kdyz dojde na lamani chleba, tak by zruseni smlouvy brali jako dukaz toho, ze ji taky uzavrela.

Mel jsem podobny problem, asi pred rokem, ale s O2, k moji mame prisel "podomni" prodejce internetu od O2, nakecal ji hrozny nesmysly a vzhledem k tomu, ze k podepsani smlouvy byl potreba souhlas majitele bytu (coz mama nebyla, jelikoz byt byl pronajaty) tak za ni podepsal souhlas majitele bytu jmenem nekoho jinyho. Kdyz mi to mama volala, ze asi udelala blbost a ze ten internet nevyuzije (vim, byla to zcasti i jeji blbost, nicmene agent ji ustne rekl naprosto jine podminky, nez staly v x strankove smlouve, kterou podepsala s tim, ze si ji nemusi ani cist a ze "agent" hrozne pospicha, tak se ve mne varila krev.
    Smlouvu jsem si vzal a nechal se spojit nekam na reklamace O2 a po vysvetleni situace jsem nejakemu lokalnimu sefovi rekl, ze se mi velmi nelibi, ze byla moje matka nucena k podepsani smlouvy za majitele bytu a kdyz to odmitla, tak to "formalne" zflasoval ten podomni nabizec. Okamzite se omluvil a rekl, ze sam dohledne na to, aby smlouva byla neprodlene zrusena a ja jsem mu na to rekl, ze bude hodny a ze v tom pripade ja nebudu resit vec jinym zpusobem.
    Druhy den jsem poslal mamu na pobocku O2 overit, ze se tak stalo a smlouva skutecne zrusena byla.
    Tedy doporucuji oznamit nekde na pobocce, jak to probehlo, upozornit, ze pravdepodobne bude aktivana sluzba na jeji jmeno, nicmene ze zadnou smlouvu neuzavrela a byla by rada, aby samozrejme bez jakehokoliv poplatku byla tato "podezrela" transakce stornovana, jinak jde rovnou cestou z prodejny misto domu na policii, oznamit tohle podivne a evidentne protipravni jednani jejich prodejce. Melo by to zabrat, nicmene dnes si podobne firmy dovoli leccos, jelikoz za nimi stoji xy dobre placenych firemnich pravniku a dobre vedi, ze sice v konecne fazi (soud atd.) vec takto poskozeny vyhraje, ale obstrukce z jejich strany budou tak velike, casove a financne narocne pro podvedeneho a tim padem se najde dost lidi, co radsi ozeli par stovek ci tisic, tedy se chce pripravit na moznou dlouhodobejsi cestu.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Viz predchozi, navic informace o tom kdo to byl ma jiste ona spojistovna - vyplatila urcite odpovidajici obulus za "uzavreni smlouvy". Pokud by se cukali, tak jednoduse podat trestni oznameni na pojistovnu + neznameho pachatele pro podvod.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member
    Vliv
    298

tak je to vyřešené, díky za pomoc. doporučil jsem mámě zhruba to, co jste zde psali. zavolala do pojišťovny, udělala tam brajgl na téma "jak je to možné že nějaký jejich zaměstnanec falšuje podpisy lidí ale i všeobecně se dopouští nekorektního jednání". smlouvu zrušili, máma platit nic nemusí. nicméně toho kokota samozřejmě kryli. že prý ho tam neevidují. snad mají nějaké prémie pro zprostředkovatele za podpis smlouvy ne? co by ho k tomu jinak motivovalo, že. co dodat. svině a to nemalé. dostat toho člověka do ruky, tak mu šlápnu do xichtu, nejednou.

k+ za rady.

vždycky jsem se divil, že se takhle dost často do problémů dostanou staří lidé, podpisem něčeho, co nechtěli. ale oni třeba ještě i navíc špatně slyší, vidí, častokrát nemají nebo neznají někoho, na koho by se obrátili kvůli pomoci. ale proti takovémuto jednání, kdy za váma přijde osoba, tváří se naprosto seriózně a vědomě vám podává naprosto lživé informace se lze bránit pouze detailním přečtením smlouvy.

pokud by za mnou přišel někdo s něčím nevyžádaným asi bych ho automaticky poslal do pryč. v poslední době.. třeba smlouvu od zprostředkovatele mbanky jsem, přiznám se, nečetl vůbec(ale vyndaval ji ze zapečetěné originální obálky). smlouvu o poskytování internetu zevrubně. nedávno jsem objevil, že pokud klient ukončí připojení k internetu, může mu poskytovatel jen tak pro nic za nic nafakturovat částku 6000,-. pěkné, že. mě se to snad netýká, mám velmi dobré vztahy s majitelem firmy, ale co ostatní. uplatňují to běžně? nebo jen na nějaké problémové zákazníky v extrémních případech? těžko říct. ... "VI.9 V případě odstoupí-li od smlouvy uživatel, zavazuje se uživatel zaplatit ABAK bezhotovostně ve prospěch čísla účtu ABAKu odstupné ve výši 6.000,- Kč".
    Naposledy upravil Jey; 23.06.2008 v 13:37.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Obecne je dobre jakekoli podomni prodejce cehokoli vyrazit rovnou mezi dverma a z baraku. Nekolikrat sem praktikoval (klasickej panelak, stal uz za bytem, vyhodil sem ho uplne ven). Parkrat se mi stalo ze se podobnej prodejce vehementne snazil nacpat do bytu (nabizel uzasne telefoni tarify, hned mezi dverma ze me pacil ci mam telefon, pripadne nabizel uzasny pojisteni ...).

Tudiz nepremejslet, vubec nezahajovat komunikaci, nepodavat zadne informace a agresivne vyrazit z baraku. Poprvy vam to prijde blby, podruhy uz je to OK a potreti uz to ani neprijde.

Osobne totiz zastavam pristup "az budu neco chtit, tak si najdu a objednam".

Jop, taky sem mel svyho casu ve smlouve s ISP ze v pripade ze zpusobim skodu na jejich zarizeni ze po me muzou chtit az 100k. Jenze po WiFi se skoda na jejich zarizeni na druhy strane da pusobit dost tezko (byla samo varianta si zarizeni pronajmout).
    Co se poplatku za odstoupeni od smlouvy tyce, musel bys tu dat tu smlouvu celou, takhle se to neda posoudit.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member
    Vliv
    298

Tak já to řeším stejně jako ty. Co potřebuji, to si sám objednám - najdu si nejvýhodnější nabídku, porovnám s ostatními, zjistím názory uživatelů a jejich zkušenosti a případně následně objednám. Cokoliv co je pro mě 'nevyžádané' mě velmi irituje. Není to pro mě jen otravování lidí, ale i ztráta času, po který řešíš dané nevyžádané hovory a mohl bys dělat něco jiného, hodnotnějšího. Tuhle jsem se pobavil, volala mi nějaká slečna na mobil a ptala se , co mám za operátora a jestli bych nechtěl jiného. Jsem se jí obratem zeptal, kde na mě sehnala čísla a ona, že prej ho náhodně vygenerovali, tak to si asi dělaj prču ne?

Bydlíme v rodinném domku s menší zahradou, takže máma to řešila s tím chlápkem u vrátek, taky si jentak někoho cizího nepozve domů. Ono jsou i bandy zlodějů, kteří chodí ve dvou, jeden tě zabaví úžasnými nabídkami a druhý ti mezitím vybírá cennosti. Ale ti si vybírají vyloženě lidi důchodového věku.

Co se týče ISP, domníval jsem se, že tu smlouvu najdu na jejich webu, ale neuspěl jsem. Mám ji jen doma v papírové podobě, scanner nemám. Tak to nebudem hrotit, myslím že je to po právní stránce celkem v pořádku, běžná smlouva, běžně stanovené podmínky. Nemusíš podepsat, pokud nechceš. To bylo spíš jen tak na okraj.
    Naposledy upravil Jey; 24.06.2008 v 01:48.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pochlubte se kolik toho sosnete
    Založil Miro2 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 93
    Poslední příspěvek: 10.09.2008, 21:55
  2. MAX teplota na Radeone 9800PRO od Sapphire
    Založil aRia v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 28.08.2004, 16:26
  3. NEPŘEHLÉDNĚTE ! Test karet ATI od ATI Daytona a Sapphire !!!
    Založil Miralis v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 13.02.2003, 14:46
  4. Max OC G4200 od MSI
    Založil b3nco v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 14.10.2002, 06:38

Pravidla přispívání