tak je to vyřešené, díky za pomoc. doporučil jsem mámě zhruba to, co jste zde psali. zavolala do pojišťovny, udělala tam brajgl na téma "jak je to možné že nějaký jejich zaměstnanec falšuje podpisy lidí ale i všeobecně se dopouští nekorektního jednání". smlouvu zrušili, máma platit nic nemusí. nicméně toho kokota samozřejmě kryli. že prý ho tam neevidují. snad mají nějaké prémie pro zprostředkovatele za podpis smlouvy ne? co by ho k tomu jinak motivovalo, že. co dodat. svině a to nemalé. dostat toho člověka do ruky, tak mu šlápnu do xichtu, nejednou.
k+ za rady.
vždycky jsem se divil, že se takhle dost často do problémů dostanou staří lidé, podpisem něčeho, co nechtěli. ale oni třeba ještě i navíc špatně slyší, vidí, častokrát nemají nebo neznají někoho, na koho by se obrátili kvůli pomoci. ale proti takovémuto jednání, kdy za váma přijde osoba, tváří se naprosto seriózně a vědomě vám podává naprosto lživé informace se lze bránit pouze detailním přečtením smlouvy.
pokud by za mnou přišel někdo s něčím nevyžádaným asi bych ho automaticky poslal do pryč. v poslední době.. třeba smlouvu od zprostředkovatele mbanky jsem, přiznám se, nečetl vůbec(ale vyndaval ji ze zapečetěné originální obálky). smlouvu o poskytování internetu zevrubně. nedávno jsem objevil, že pokud klient ukončí připojení k internetu, může mu poskytovatel jen tak pro nic za nic nafakturovat částku 6000,-. pěkné, že. mě se to snad netýká, mám velmi dobré vztahy s majitelem firmy, ale co ostatní. uplatňují to běžně? nebo jen na nějaké problémové zákazníky v extrémních případech? těžko říct. ... "VI.9 V případě odstoupí-li od smlouvy uživatel, zavazuje se uživatel zaplatit ABAK bezhotovostně ve prospěch čísla účtu ABAKu odstupné ve výši 6.000,- Kč".