Výsledky 1 až 25 z 639

Téma: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: DFI LanParty NF4 serie - potrebuji pomoc

Zdravím, potřeboval bych poradit.
    Mám Zákl.desku DFI Lan Party UT nF4 SLI-DR. Koupil jsem si 4 ks paměti RAM KINGSTON 1GB PC3200 CL3 (KVR400X64C3A/1G). Když tyto paměti nastrkám do všech čtyř slotů tak mi BIOS ukazuje, že mám 3,5 GB RAM a WINDOWS dokonce 3,37 GB. Paměti by měli být v pořádku - když nechám obsazené pouze oranžové nebo žluté sloty, tak mi BIOS správně ukazuje, že mám 2GB RAM.
    Nevíte někdo čím to může být ?

Díky za odpovědi.

Windows - omezeni na 3+ GB, pokud bys mel 64bit, vyuziji vsechno.
    BIOS - tezko rict, treba jen chyba ve vypisu, mas posledni verzi?

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Senior Member Avatar uživatele DOC_ZENITH
    Vliv
    275

Bohužel, bude to asi limitace biosem. Už jsem se s tim párkrát setkal, u různejch desek, Nforce 4 těch bylo celkem dost, také u notebooků, hlavně I945 založenejch. Byl to normálně blok v biosu, žádnej problém HW ani OS. (ačkoliv v manuálu vždy poctivě bylo, že tam 4gb půjdou) Ale jak už padlo, jestliže máš 32bit OS, tak to neřeš.
    The best Unreal Tournament maniac.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání