Mam pocit, ze to trhani v UT04 je bug ovladacu, ale ktera verze to resi ted z hlavy nevim.
Mam pocit, ze to trhani v UT04 je bug ovladacu, ale ktera verze to resi ted z hlavy nevim.
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
zkusim postahovat několik ruzných novějších verzí a vyzkouším...celkově tedy ale musím říct...zklamání
EDIT:Tak 2D se zlepšilo díky ovladačúm...jinak ale stále stejná písnička Crysis v 1024/768/32 uplně v poho....UT 2004 ve stejném rozlišení připomíná TNT2ku![]()
Naposledy upravil Gestler; 21.06.2008 v 19:05.
Tak po dlouhém hledání ruzných ovladačú jsem našel optimal,2D je Super,dá se okem rozpoznat rozdíl od G6200,což mě těší asi nejvíc,3D ujde.....špatný to rozhodně neni...nečekal bych tak razantní vliv ovladačú....co musim pochválit je hlučnost karty ačkoliv se mi zdá být chladič i osazený fan poddimenzovaný při nastavení auto je ve 2D fan vypnutý s tím že GPU drží stabilně teplotu 53-55°a při 3D s taktem GPU 733Mhz musím mít v místnosti ticho a musím dávat pozor abych postřehl že vubec běží a teplota nejde nad 65°...po prvotním zklamání jsem celkem spokojen,všechno co jsem s tím chtěl uhrát uhraju...čili OK![]()
INTEL Core I7 2600K D2 @5Ghz HTon , Asus Maximus V Extreme Z77,4x4GB Kingston Predator 2400Mhz,MSI LIGHTNING 680GTX 1400/7100,24"Benq PVA 16:9
2xSamsung SpinPoint F1 HD322HJ Sata II RAID 0 + Intel X25 SSD,WD my BOOK 1TB,700W Delta Electronics/HP,Hama - URAGE.
Chlazení : Čerpadlo: Laing 18W + XSPC TOP Radiatory: MORA2 + 9x120mm fan , XSPC RX480 + 4x120mm fan Bloky : CPU - CAWEDOG ZOUY 2.0 NB,SB+MOS EKuniversal
HARD CORE HW SERVIS - SERVIS S POUŽITÍM PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY V OBLASTI : REBALLINGU, REFLOW, DIAGNOSTIKY - kompletní opravy poškozeného PC HW, které vám nikde jinde nenabídnou
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)