Přesně, vždy je to o něčem jinym, někdy minimální FPS ovlivní grafika, někdy CPU, ale u mě to bylo CPU. To se prostě pozná tak, že se třeba změní rozlišení a když to nemá vliv na výkon, tak je to problém CPU....

Ale o co mi jde je tohle, zapoměl jsem to zdůraznit. V 90% když ti nestíhá grafika, ořežeš AA, detaily, rozlišení a jde to jak po másle, jakmile nestíhá CPU, tak jsi v ***** a ten výkon téměř vůbec nezvedneš.

Ale já mluvim spíš slovy člověka co měl téměř vždy high-end grafiku, a pak jsem nadával, že mi jí systém nestíhá živit. Ale ona časem třeba zesttárla, takže tu byly hry kde nestíhala ona, ale jiné kde nestíhal CPU.

Jinak grafika co nedává kouř v CS, to musí bejt už něco, každopádně voodoo2 mi to dávala, pravda TNT2 hlavně M64 tý dech docházel. V takovém případě už je lepší software rendering. Pokud máš aspoň 1ghz tak to v půjde líp.

Jinak dam příklad. High end systém z roku 1998. Dvě Voodoo2 v SLI, Pentium 2 400hmz.... Tak a zapnu si tam UT... a tak jako... nic moc, hra z roku 99, FPS tak 28 - 45, jako jde to, ale hlavně když je tam hodně hráčů tak pro takhle rychlou hru je to málo. Snižování detailů nebo rozlišení nemá vliv, hle, je problém v CPU. No a prdnu ten samej grafickej systém na Athlona 2ghz a najednou hle 70 - 120fps, a přitom jsem tam furt držel maximální detaily co to dovedlo zobrazit, čili 1024x768 high detail, detail textures přes multitexturing, snížený LOD pro ostřejší textury, atd.