Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: Padanie firefoxu pri prezerani flashu

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Padanie firefoxu pri prezerani flashu

Uz dlhsiu dobu mam nasledujuci problem:

Ked idem na stranku s flashom (napr prehravanie videa), video sa zacne normalne prehravat a po chvile sa stane jedna z dvoch nasledujucich moznosti:

1. Browser (a prehravanie videa) zmrzne a windows mi vyhodi nasledujuci error:
    AppName: firefox.exe AppVer: 1.9.0.3071 ModName: npswf32.dll
    ModVer: 9.0.124.0 Offset: 0007b0dd

alebo

2. Padne mi komp... zobrazi si modra stranka smrti s dakymi blabolmi a treba resetnut komp. Niekedy to napise ze ma problem s modulom "ati2dvag" (preto mozno bude problem v grafike?), niekedy sa proste komp len resetne bez vystrahy. Po restarte sa objavi hlaska "Cinnost systemu sa obnovila po vaznej chybe" a ked dam na detajly, tak ukaze to toto ako popis chyby:
    BCCode : 100000d1 BCP1 : 000C0019 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000
    BCP4 : F77EF3F8 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Dolezite su ale nasledujuce fakty:
    - problem sa vyskytuje iba ak mam nainstalovane najnovsie verzie Flash Playera... skusal som starsie a posledny ktory funguje bez padania je 9.0.47.0. Vsetky novsie verzie mi takto padaju (a skusal som aj verziu 10 beta, ta tiez pada) ... Preto ako docasne riesenie pouzivam tuto starsiu verziu, ale problem je, ze su uz aplikacie, ktore vyzaduju najnovsiu. Inak flash som uz odinstaloval a preinstaloval asi sto krat.
    - padaju iba niektore konkretne stranky a flashove hry a zdaleka nie vsetko flash content... napriklad youtube ide bez problemov... stranka ktora viem, ze mi vzdy zarucene zhodi komp je napriklad www.gametrailers.com
    - pada to rovnako vo Firefoxe aj v IE... reinstal browserov nepomohol (momentalne mam Firefox 3.0)

Robil som si dost research na nete a nemozem najst nic, co by mi pomohlo a uz som z toho dost zufaly. Dakde som sa docital, ze flash nemoze zhodit komp a ked pada, tak to bude asi problem grafickej karty... ale tu som tiez reinstaloval a nepomohlo.

Este pre uplnost uvediem dake technicke parametre:
    Athlon XP 1700+, 1.5GB RAM (3x 512MB), Doska ABIT KT7A, SAPPHIRE RADEON 9200 ATLANTIS 128MB, Zvukova karta Creative SB Live! 5.1, Windows XP +SP2...

Ak by ste mali napady, ako to vyriesit, bol by som velmi vdacny, lebo ja som skusil snad uz vsetko a reinstal windowsu sa mi zas nechce, kedze tento system je dost cerstvo po reinstlovani.
    Naposledy upravil Psychos; 19.07.2008 v 11:27.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Menu ve firefoxu
    Založil Jack68 v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.10.2005, 11:48

Pravidla přispívání