Já jsem taky updatoval BIOS z Win,přes Asus Update,už 2x a vše OK.Ještě k tomu Tvému problému: Když měníš grafiku za jiný typ,např GF za Radeona,musíš před vyjmutím z PC nejen odinstalovat ovladač,ale i z Windows odstranit jakoukoliv zmínku o ní,aby se Ti to netlouklo-(Hardwerové profily) a tam zadat u té staré grafiky¨Odebrat ze systému¨ a potom vypnout PC. Po namontování nové spustit,Win detekují nový hardware a pak nainstaluješ nové drivery,které k té kartě patří a mělo by být vše OK. Když ale měníš desku s jinou čipovou sadu,než jsi měl (např KT 266A za Nforce2) je nejlepší přeinstalovat Windows,aby Ti někde nezůstaly ovladače na předešlou desku,jinak nemůžeš čekat,že budeš bez problémů.Samozřejmě,kdyz vyměníš desku třeba KT266A za KT400 tak to dělat nemusíš,obě mají ovladače stejné (Via 4 in1),ale v případě přechodu na Nforce2 je vše jinak.Když zformátuješ disk a nainstaluješ znovu Windows na prázdný disk,tak máš alespon jistotu,že nikde nic po předešlé desce nezbylo. Já to takhle udělal a PC běhá jako hodinky.Přeju hodně zdaruPůvodně odeslal Hombre-CZ-
![]()
![]()
![]()