Nahod ten 3pin do redukcie na klasicky molex (12V GND GND 5V). Robi to aj potom?
Nahod ten 3pin do redukcie na klasicky molex (12V GND GND 5V). Robi to aj potom?
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Přesně takhle v prostoru trčícím drátlm jsem se chtěl vyhnout
Ale je fakt, že to je třeba problém toho 4pin konektoru na desce... Protože ten zadní větrák jede v pohodě.
V tych ULNA redukciach by mali byt len klasicke odpory, takze ak byt Ti nevadilo trocjhu narusit tieto redukcie a paralelne k odporom by si dal vhodne dymenzovane elektrolyticke kondiky (napr 1000-2000uF / 25V), tak by mal byt problem s neroztocenim sa vetrakov nadobro vyrieseny.
Kondik nez sa po zapnuti PC nabije, ma maly odpor a tym padom dostane fan viacej "stavy", potom co sa kondik nabije tak akoby tam uz ani nebol...
Q6600 G0@3.0(def VCore);TRUE 120;NT-H1;965P-DS3 r3.3(F14);2x2GB.ADATA1066+;8800GTS.512MB;WD640AAKS ;HD103UJ;SH-S223Q;Audigy2ZS;Fortron.BS.500;Samsung.T220;MX518; Chieftec MX-01SL-D modded
Zdravím,podle mě je to ti Tří pinem,mám v občnici 14" větrák a měl jsem ho na 3 pinu ale pak jsem měnil zdroj a piny jsou u grafiky a pak jsem se tam nemohl dostat a tak jsem někde vyhrabal redukci MOLEX-4x2 pin a strčil to do toho a musim do něj vždy drcnout aby se roztočil
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)