no jasne, nad tim tu muzeme spekulovat, ale pri rychlosti vyvoje, tu ddr3 preci jen uz nejakou chvili sou a co vse se mezitim zmenilo.
no jasne, nad tim tu muzeme spekulovat, ale pri rychlosti vyvoje, tu ddr3 preci jen uz nejakou chvili sou a co vse se mezitim zmenilo.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Pujdu do te ep35-ds3, ddr3 a sata 8x pravdepodobne vubec nepotrebuji.
já já já
Hmm, vis co ja nechapu ? Chces delat OC, coz se dela kvuli vyhonu, ale k cemu ti bude pretocenej procak a pameti, kdyz ty pameti bude malo ?
DDR3 je aktualne nesmysl a kupovat kombinovanej MB taktez. Na vykonu cehokoli se ti mnohonasobne vic projevi velikost RAM nez jeji rychlost.
Mas rozpocet tak na kanclkomp => kup si neco z bazaru a dostanes se klidne na kupni cenu novych komponent 10kKc.
Kup si minimalne 2GB RAM, jake je vcelku jedno, lepe vice. Pretaktovani pameti se ti na vykonu aplikaci projevi minimalne. Kup si nejake C2D, nizsi model ma vetsi potencial na OC, ale opravdu chces mit doma tryskac ? Protoze s BOXovym chladicem to nejspis tak bude. A jiny chladic = dalsi $. Kup DDR2 only MB a usetris IMO nakou kacku + pravdepodobne do ni te pameti pude dat vic nez do kombinovany.
Chces ten komp na honeni trika v benchmarcich nebo na to aby mel rozumnej vykona a fungoval ? Kdybys totiz prisel s tim, ze mas 65kKc na OC sestavu, muzem se tu bavit o spickovych komponentach.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
uff, dlouho sem hledal slova, jak toto rozumne slusne napsat. Mam naprosto stejny nazor. Jezevec to vystihl narosto presne a plne s nim souhlasim.
Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!
Já osobně bych to viděl na podobnou kombinaci.
3850 za pár čudlíků viz: http://sapphire.mironet.cz/vga-his-h...dldvi+dp84016/
2GB jakejchkoliv slušnejch ramek stojí okolo 900,-
E2180 za 1450,-
Teďka ti zbejvá asi 2300 korun za který bez problémů pořídíš nějkákou desku s P35 a na zdroj buď něco málo přiložíš, nebo některý z komponent seženeš bazarový a tím pádem so do toho vejdeš i se zdrojem.
Nějáký ddr3 imho fakt smysl nemaj.
FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)