Výsledky hlasování: sledujete pravidelne pravidla bazaru a oznameni o neduveryhodnych osoby?

Hlasující
159. Nemůžete hlasovat
  • ano ( zalezi mi na tom a vsimam si i lidi, se kterymi obchoduji )

140 88,05%
  • ne ( je mi jedno, jestli porusuji pravidla anebo jestli naletim podvodnikovi )

7 4,40%
  • ano ( pravidla ctu, ale obchodovat budu s kymkoliv )

12 7,55%
Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele JoeBoB
    Věk
    39
    Vliv
    259

Standardní Re: Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!

aby "krasavci inteligentní" psali někomu poznámky, že za tu cenu si to můžou koupit nové!
    Já jsem naopak rád, pokud se k ceně vyjádří (relevantně) co nejvíc lidí (ontopic). Dává to člověku lepší přehled (ať už kupuju nebo prodávám)

takže s tímhle tónem běž k šípku sám
    Home: Core i5-2500k @ 4,2, Gelis Solution Tranquillo r.2, Patriot 2x8GB 1600MHz DDR3, Gigabyte Z77 D3H, Gigabyte R9 290 4GB GDDR5 + Windforce 3X, ASUS ASUS Xonar DX/XD, OCZ Vertex3 128GB, Samasung Spinpoint 1TB HD103UJ, Samasung Spinpoint 2TB HD204UI, Pioneer DVR-212, Corsair VX550, Thermaltake Wing RS100, Logitech UltraX Premium, A4Tech Bloody V7, Dell Ultrasharp U2412M
    Mobile: E6420, Core i-7 2720QM, RAM 4GB 1333MHz, SSD 128GB, NVIDIA NVS 420M, 1600x900
    ...default, zatim

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    331

Standardní Re: Nové pravidlo do bazaru - ZÁKAZ OT!

Citace Původně odeslal JoeBoB Zobrazit příspěvek
    Já jsem naopak rád, pokud se k ceně vyjádří (relevantně) co nejvíc lidí (ontopic). Dává to člověku lepší přehled (ať už kupuju nebo prodávám)

takže s tímhle tónem běž k šípku sám
    Nielenze ides 3 roky po funuse, ale zle zmyslas. Na kecanie o vyhodnosti nakupu mas nakupny thread v bazare bud kupujes , alebo predavas, ale nie aby tam bola/i strana/y o tom kde to maju a za aku cenu. Ludia si pod pojmom bazar skor domyslaju trhovisko a najlepsie vymenny obchod, fero tam ma grafiku za 100 a ty ponukas za 120 atd.
    BAZAR neni priorita tohto fora, je to ako bonus, to si treba uvedomit.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání