Na www.lcdpanely.cz maji VX500+ za 15677,-s DPH.Původně odeslal joXerus
@Ladis
HMMM no tak s tou cenou drive jsem si to taky myslel...ze musel bejt dost mastnej,jako novinka i vybavou ze uz mel DVI vystup. A presne jak rikas, elektronika pocitace a podobne veci jsou dosti prodelecne zbozi. A jak se rika kdybych mel cekat az se neco zvelni abych si to koupil tak bych si nic nekoupil protoze prijde neco novjejsiho a lepsiho.
To jak pises o tom DVI-I a DVI-D to slysim poprve a ani nevim ze se to jeste nejak deli. jak je potom na tom s timto rozdelenim ViewSonic.
Jojo EIZO je kvalita ale dizajn u LCD i CRT trosisku šidí. Ale uz se i trochu polepsili![]()
Ty blaaaaho VX2000to je obraz na zed
jako zivy a ta cena..holt ale za kvalitu se plati..proto kdyz vidim LCD 15"ku uz i za 10tis.kc....nebo.. i za 12...14....16tis.kc tak ten rozdil kvality taky musi bejt nekde znat.
p.S:
Ty recenze v casopisech nebo na cz webech se mi taky nekdy nezdaji...nekdy je to hruza.
O ty zivotnosti jsem to taky cetl a tak nejak jsem to pocital a rikal jsem si kde na to prisli...a jese kdyz lepsi znaky lCD panelu udavaji i 50 000 až 70 000tis. hodin

Odpověď s citací