Citace Původně odeslal PiT
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal PiT
Citace Původně odeslal TimeLord
Este ma napadla jedna vec ked sa jedna o text. Nemas zapnute Anisotropic Filtering ? To by mohlo sposobovat stracanie sa textu.
A ako
Vyhladzovanim obrazu Si sa s tym este nestretol ? Ja hej napriklad v Sea Dogs , tam su textove okna kde ti vypisuje stavy, body, hlasky a tak a pri zapnutom AF boli tie okienka uplne cierne.
1) AF != AA
2) Co ma 3D s 2D resp. s Overlayom, kde sa vyskytuje tento problem

Na Rage3D fore boli kedysi nejake problemy ohladom PowerDVD + HW deintelace + titulky/nejake zelene pasy na obraze s niektorymi drivermi. Poradit tu ale neviem, nakolko nemam DVD-ROMu.
Kde som spominal AA ? Hovorim stale o AF, ale dakujem za pripomenutie ze AF nie je AA
A 3D nema nic spolocne s 2D okrem toho ze sa zobrazuju na tom istom monitore, idu cez tu istu VGA kartu atd. Nech trosku poucim aj ja teba ked sa na to pytas Ale prehravanie videa ma nieco malo spolocne s DirectX a to DirectShow takze nastavenia AF sa v pripade prehravania videa cez DirectShow vztahuju aj na toto 2D.
A netvrdim ze je to urcite koli tomu, len sa snazim pomoct najist pricinu a tu je najlepsie hladat vyradovanim veci ktore s tym nesuvisia, nie ?