Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: PDF a video

Standardní PDF a video

Dělám PDF prezentaci v InDesignu, a potřebuji do jednoho ze snímků dát fullscreen .avi video, který tam poběží ve smyčce.

Na jediný způsob na co jsem přišel je nechat vyexportovat prázdnou stránku, a pak v acrobatu dát tools > advanced editing > movie tool.

Když vyberu soubor, buď se to sekne nebo to napíše "Nelze najít dekomprimační modul vids:xvid video nebude k dispozici"

Nevíte někdo jak to tam funkčně dostat?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní Re: PDF a video

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    Dělám PDF prezentaci v InDesignu, a potřebuji do jednoho ze snímků dát fullscreen .avi video, který tam poběží ve smyčce.

Na jediný způsob na co jsem přišel je nechat vyexportovat prázdnou stránku, a pak v acrobatu dát tools > advanced editing > movie tool.

Když vyberu soubor, buď se to sekne nebo to napíše "Nelze najít dekomprimační modul vids:xvid video nebude k dispozici"

Nevíte někdo jak to tam funkčně dostat?
    Pokud vim, tak AVI kontejner do AID bezne dostat nelze. Pres xHtml vsak podporuje QuickTime 7, pro ktery zna export i import, i podporu pro xViD.
    (Zrejme stejnou cestou jde i Microsoft se svym zatim cerstvym projektem Microsoft Expression vers.2 - taky Quick Time).
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

Standardní Re: PDF a video

Mě napadlo udělat jeden slide s videem v powerpointu, exportovat to a pak ty dvě pdf spojit, ale když jsem to zkoušel, nedokázal jsem přinutit video, aby se opakovalo ve smyčce, jinak to funguvalo.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 20.09.2007, 15:34
  3. Jak na prokládané DV video
    Založil Dani Filth v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 10.07.2006, 19:09
  4. Vložené video načítání + flash video zvuk ?
    Založil celebris v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 26.02.2006, 12:17
  5. film v mpegu - zamrzava v 1 miste
    Založil NiX v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 18.01.2006, 18:26

Pravidla přispívání