Jo, s takovými lidmi se taky setkávám, nejednou jsem se setkal s takovým jednáním od zákazníka i od prodejce, který svou neschopnost a neserióznost balil do takového hávu...
Chtěl bych říci, že problémy jsou na obou stranách (a telecí léta jsme si v různé intenzitě prožili všichni, někomu to zůstalo). A někdy člověk vydrží skřípat zuby vzteky z bezmoci, nebo zadržovat smích (když vidí ořezanou PCI kartu vraženou do zadní lišty VL-Busu) a jindy musí upustit páru (někdo nadává nebo píše vulgární maily, jiný se jde vybít sportem, někdo si vybíjí zlost na lidech). Kdybych očekával a přál si slušnost na všech stranách, tedy odhodil nedůvěřivost, dopadnu špatně (a raději mi rezervujte místo v Dobřanech).
Když si v poloprázdné místnosti sedne člověk co nejdále od vás, "aby měl místo" (přitom v prvních dvou řadách by si může vybrat i sólo stoleček) k hučící klimatizaci (která tam je proto, abychom nepadli z vedra) a otevřenému oknu, pod nímž jezdí trolejbusy, chlápek seká sekačkou, naproti rekonstruují dům a začne vám nadávat, že vás špatně slyší a táhne mu na záda...
Když jsme ale u těch obchodů - kdysi jsem tady na fóru v bazaru sháněl pro souseda a zároveň kolegu desku s KT133, dal jsem podmínku, že nesmí mít nafouklý ani jeden kondenzátor. Přišla (vydávána obchodníkem* za naprosto bezvadnou) samozřejmě nejen s nafouklými, ale i vyteklými a dotyčný obchodník mě vyfakoval stylem "co bych ještě nechtěl, že jemu ta deska funguje a že to není nic", ale vysvětlujte to tomu, jemuž tohle jdete osadit místo mrtvoly, která na toto skončila a mně, kdo přišel o peníze. Sice po čase vrátil část peněz, ale stejně mě ta sranda vyšla docela draho - nakonec na dvojnásobek hodnoty jiné desky se štěstím vyhrabané v bazaru). Takže házet všechno na zákazníky je hodně ošemetné.
*jméno nezmiňuji, ale ti, s nimiž jsem to tehdy řešil, ví...