Citace Původně odeslal Hanz Zobrazit příspěvek
Možná se to tady už řešilo (ale nenašel jsem to). Donedávna jsem měl VGA od ATI a vše bylo v pořádku. Pak jsem si koupil 8800GT, nainstaloval jsem pro ní drivery a začalo se mi stávat, že se mi po startu systému (WinVista Business SP1 32-bit) neobjeví všechny ikonky v TRAY (u hodin).
Přitom daný soft v procesech běží, ale ikonka se nezobrazí. Když dám proces ukončit a znovu jej nahodím, tak se ikonka ukáže.
Mám samozřejmě nastaveno, aby se mi žádné ikonky neschovávaly. Trošku pomáhá, když zapnu možnost skrývání ikon a vyberu, že všechny chci zobrazit. Ale ani toto nefunguje zcela 100%ně.
Myslel jsem si, že to může být chybička po odinstalaci ATI driverů a nové instalaci nVidia driverů.
Tak jsem systém nainstaloval celý znovu od začátku a dělá to pořád.

Tento problém přikládám této grafice (resp. jejích ovladačům), protože nic jiného jsem neměnil a předtím se mi nikdy tento problém neobjevil.

Nevíte někdo co s tím? I když je to relativně blbost, tak mě to docela štve (nevidět stav např. rezidentního štítu antivirového programu apod.. je docela blbé).
Díky všem.....
Mne sa stva prsne to iste, ale neriesim to nejak - nevadi mi to az tak ale mozem ti potvrdit ze je to drivermi lebo sa mi to vzdy stane po instalacii novych, a az po 2,3 restartoch je to zase ok