o tento email se musim podelit...puvodne jsem ho chtel dat do ftipu, ale myslim, ze je to prilis vazne tema...
naše reakceDobrý den,
před chvilkou mi přišly ty chladiče grafických
o k mému údivu tam nejsou žádné šroubky k přichycení na grafickou kartu na jednu jich je potřeba 12 a ani žádná teplovodivá pasta.
Nechtěli byste mi k***a říct jak to tam mám asi připevnit (nasleduji cca dva radky otazniku) A to ni nemluvím o dílenském zpracování no hnus, kdo to vyrábí nějaký děda v garáži??
Za 2119,- jsem čekal něco sakra lepšího.Dík, že si to můžu dodělat sám,HNUS,HNUS,HNUS.
Škoda, že na těch vašich stránkách nemáte rubriku HODNOCENÍ hned bych vám jedno poslal.
Mám podělaný celí zbytek dne.
S pozdravem zcela zhnusený
jmeno
P.S. to jsem si zas jednou naběhl u vás už si nekoupím ani žvýkačky
nekdy mam pocit, ze lidska slusnost uz nekam zmizela. take je celkem zajimave, ze vetsina techto "hrdinu" nema tu odvahu zavolat a radeji to ventiluji maily, nebo jeste "lepe" anonymnimi pomluvami na forech...asi se boji, ze bychom jim jejich argumenty vymluvili, nevim...Dobrý den,
chladiče se montují pomocí šroubů, které jsou na Vašem originálním chladiči VGA. Teplovodivá pasta není v balení, žádný výrobce vodních bloků teplovodivou pastu jako součást bloků nedává, nevím, kde jste přišel na to, že by tam pasta měla být. Dílenské zpracování odpovídá tomu, že se jedná o nejlevnější z námi nabízených bloků pro karty 8800GT/GTS, který je ale zároveň tím nejvýkonějším. Pokud byste chtěl lepší dílenské zpracování, můžete investovat 20% navíc do bloku od EK Water Blocks, nebo 50% navíc pro blok Innovatek. Děda v garáži to skutečně nevyrábí, jedná se o jednu ze čtyř největších výrobců vodního chlazení v Evropě (momentálně Evropská dvojka na trhu). Pokud myslíte, že byste stejný blok vyrobil levněji a kvalitněji, můžete zkusit podnikat v tomto oboru...
Hezký zbytek dne,
timto prispevkem se jen snazim rict - lidi, neblbnete...![]()