Citace Původně odeslal jions33 Zobrazit příspěvek
spustim virtual box a pripojuji virtualni windows xp a potom to naskoci toto :
The VirtualBox kernel driver is not accessible to the current user. Make sure that the user has write permissions for /dev/vboxdrv by adding them to the vboxusers groups. You will need to logout for the change to take effect..

ale dneska jsem zapnul komp a už to zase jede takze jsem stoho zmatenej

mam ale vice problemu napr. hdd se chova jako ata 33 pritom mam sata 2,v everestu mi napsalo,že je UDMA 2 z mozných UDMA 6.Takze pri porchazeni slozek je to strasne pomale,muzete poradit DIKY
Neprihlasoval ses treba pod jinym uzivatelem,kterej nebyl ve skupine vboxusers, kdyz ti to neslo ?

Jinak Virtualni pocitac ti nekopiruje tvuj hardware...takze necekej, ze comp (hardware)ktery mas realne k dispozici se ti objevi ve stejne konfiguraci ve vitrualboxu.
Naopak Virtualbox ma nadefinovane sve virtualni zelezo...to znamena zadna grafika ati,nvidia co mas v systemu, ale vbox graphics adapter, ktery nepodporuje DX aplikace. A takhle to je se vsim.
Tudiz vsichni mame stejny HW naseho Virtualniho pocitace.

Jinak je dobre si nainstalovat pridavky pro hostitelsky system. V spustenem systemu kliknes na menu zařízení a pak na položku instalovat přídavky pro hosta. Ty se pak stahnou a odklikas instalaci