Tak to jsem ani nevedel, za IBM a DELL podporuji linux, tak fajn...dalsi plus pro tyhle znacky.
ad. Macbooky - Zatim jsem na Macu nedelal, takze fakt nevim co od toho cekat. Pokud by se mi postestilo si ho nekde vyzkouset, urcite bych to zvazil.Ale zatim mi to prijde pro evropu dost draha zalezitost s mnoha problemy, jelikoz to v techto koncinach neni az tak rozsirene.
-chapu to spravne, ze MAC pouziva stejne zelezo jako v ostatnich ntb, pouze jaksi schvalene jako kompatibilni? Takze kdyz se neco podela kromne plastu,tak mam moznost sehnat nahradni dily u nas, jako do jakehokoliv jineho ntb.(mysleno po zaruce).
ad 13" - no ja si rikal, ze na 13 to bude v pohode, ale prave pro prenaseni by se hodil jeste vic ten 12" a tam mi uz prijde, ze to bude strasne titerne.
ad linux - ten bych mel na notasu hlavne proto, ze uz jsem totalne zanevrel na wokna. Samorjemne pokud by byl na MACu vyhovujici system, jako ze asi jo, nebyl bych nuceny pouzivat cokoliv jineho.
Tuhle informaci jsme presne potreboval, protoze mi jde predevsim o to, aby to vydrzelo. Coz asi tahle toshiba nebude to prave.
Jasny, ona se dela jeste PRO verze,ktera neni leskla,ale i tak asi nebude dosahovat kvality plastu jako IBM nebo DELL. Jinak pro DELL je zatim nejvic pozitiv. Mel jsem v ruce DELL VOSTRO 15" a musim rict, ze je to fakt neco.PEvny odolny ntb, treba starsi IBM T30 14" mi tak robusni neprisla.