Citace Původně odeslal kayhak
...... kdyz jsem moc nesledoval LCDcka tak jsem mel obavy abych vubec sehnal LCD z analog vystupem, mylsle jsem ze uz se delaji LCDcka jen a pouze z DVI vystupem a ono je to naopak. Z DVI jsou jen ti nejdrazsi LCDcka hmmm. U toho VX500+se mi prave libi ze to jde na oboji do budoucna DVI.
No ty nejvymakanější modely mají už pouze DVI, třeba 2, ale analog k nim jde připojit přes redukci. Jsou totiž dva druhy: DVI-I a DVI-D.
Taky jsem rad ze uz jak rikas ma tu odezvu na dobre urovni (25ms) a ze to neni jako treba u jineho vyrobce ze to neudava presne. Jak tak koukam tak LCDa ViewSonic a Eizo jsou asi nejdrazsi...ale i nejkvalitnejsi ze ano.
No ještě bych k nim přidal třeba LCDčka od SONYho a velmi kvalitní LCD poslední dobou vyrábí i SAMSUNG.
Existuji nekde na ceskych WEBech recenze LCDcek? (15")
To je bohužel velice špatné. Nějaké recenze se vyskytují na www.svethardware.cz, teď aktuálně tam je na EIZO L367, nebo na www.pctuning.cz, taky na www.svetpc.cz, možná i někde jinde, ale vesměs je to bída, velice povrchní. Trochu lepší recenze jsou na www.tomshardware.com Pokud koukneš na LCD nabízená na www.czechcomputer.cz, tak tam jsou odkazy na testování některých modelů.
To ze mas to LCDcko 17" (VX700) jiz pres rok,tak to v ty dobe koupe musela bejt pekna bomba!!! Kdyz jeste ted je to namaklej LCD panel, kterej ma ten MVA obraz a analog a digit. vystup
No tenkrát to byl jeden z mála, který DVI vůbec měl a měl super design, ty EIZA sice měly taky perfektní obraz, ale designeři se moc nevycajchnovali. Navíc byl tenkrát po druhém zlevnění - v srpnu 2001, kdy byl tento model uveden na trh stál 65 000,- !!!, před vánocema 2001 37 000,- a koncem ledna 2002, kdy jsem ho zakoupil už jenom 32 000,- Dnes stojí kolem 26 000,- Tak to je ale se vším co v této technice koupíš. Za pár měsíců to ztratí hodnotu. S PCčkem, nebo digiťákem je to ješte horší. Dnes bych už kupoval VX2000 to je bomba !!!