Výsledky 1 až 25 z 166

Téma: Jaky firewall pouzivate?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele sasha
    Vliv
    296

Standardní Re: Jaky firewall pouzivate?

s tou spotrebou to myslim nebu tak zase zle, ale zkusim to zjistit kolik to muze byt u takhle malych boxu, jsou to opravdu krabicky.

ano slysel jsem a cetl jsem o openwrt ale nakonec jsem se rozhodl ze si budu hrat s jinymi vecmi.
    samozrejme tady mas take update, ale ne tolik pro bugy jako spis pro nove features (ted myslim juniper, cisco uz 501ku nepodporuje, takze pokud nemas modifikovany os tak tam dostanes max 6.3.5 co dnes na poslednich pixech bezi 7.2.x)

kazdopadne priznavam, ze ten juniper je opravdu nabuseny, muzete vytvorit virtualni router na boxu (krome toho umi ospf, bgp - pro ty co by si chteli delat site to site vpn takze krasne rozdelujete routing
    muzete pripsat porty do switchovaci skupiny, jak se vam zlibi atd atd.
    je toho strasne moc a za chvili bych mohl delat prodejce hehe

mozna je to spise pro male a stredni firmy, ale chceteli mit zarucenou funkcnost a configuraci bez starosti pak je to jednodussi cesta.

muj nazor....

EDIT:
    tak adapter (kupovany v cr zvlast) basti 45w nevim kolik by bral originalni. ale predpokladam ze to bude stejne... no kdyz to porovnam s tim ze nekdo ma v kompu dve nabusene grafiky...
    Naposledy upravil sasha; 20.05.2008 v 10:13.
    Q9450.R4850.SM215tw.P5Q-Deluxe.x500.NZC130.Pix-501.xen

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání