Citace Původně odeslal Halen
Vynikající věc, taky se na to už delší dobu chystám, jen lenost mi zatím zabránila to uskutečnit. Napadla mě ještě jedna super možnost. Tu trubku windtunelu udělat z nějakého ohebného materiálu - zatím jsem nepřišel na nic, co by se dalo použít, snad najdu. Jedním koncem přidělat napevno k ventilátoru na CPU a na druhý konec té trubky přidělat nejaký úchyt se závity pro šroubky. Pak už jen nasadit bočnici, tunel přitáhnout až k ní a přišroubovat. Mělo by to být úplně best, aspoň si myslím. BTW - nemáte někdo typ na nějakou ohebnou trubku typu "HUSÍ KRK", která by měla cca 80mm v průměru a byla hladká a ohebná Nechci vroubkovanou klasiku, to vroubkování by možná mohlo vadit proudění vzduchu.
Taková trubka se bude dost blbě shánět protože na ní budeš potřebovat udělat na každém konci lem, aby jsi to mohl provrtat a přišroubovat k bočnici case a ventilátoru na chladiči, měla by být nejlépe z gumy, kvůli přenosu vibrací. Taky jsem o tom uvažoval, ale sehnat správný rozměr a materiál se mi nepodařilo.