Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: proč na T-Bredovi nejde měnit násobič ?

Standardní proč na T-Bredovi nejde měnit násobič ?

Ok, takže dle tohoto fóra je A0 dle výroby odemčený. Jenže, když v biosu změním násobič, tak už mi PC nenajede, ani clear CMOS nepomahá, pouze vytáhnout a zase dát zpět procák
    Mám XP 2200+ A0 na MSI KT4 Ultra

Máte pls nějaké rady ? 1800 MHz mně nebaví Mno a FSB moc hnát nemůžu, je to dost nestabilní. Možná je to i mou RAM Brand - low end šit

Dík za hlp

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Co vím, tak A0 moc taktit nešly, ale pokud je to T-bred, tak má násobič určitě odemčený. A hážeš ho nahorů nebo dolů?? Dolů by ses musel dostat do standardní sady, tj. že pokud ti to neumí deska nebo si to neuděláš HW(viz. "thread jak jsme přemapovávali násobič"), tak ho nedáš níž než 13x.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Jasně,esli je to TBred a je jedno esli A0 nebo co tak je tutově oemčenej. Zkus dát násobič na 13x,nebo třeba na 16x+FSB jen na 100MHz. A uvidíš hned v čem jsi zakopal toho psa. No ne?

Standardní Re: proč na T-Bredovi nejde měnit násobič ?

Citace Původně odeslal Vanis
    Ok, takže dle tohoto fóra je A0 dle výroby odemčený. Jenže, když v biosu změním násobič, tak už mi PC nenajede, ani clear CMOS nepomahá, pouze vytáhnout a zase dát zpět procák
    Mám XP 2200+ A0 na MSI KT4 Ultra

Máte pls nějaké rady ? 1800 MHz mně nebaví Mno a FSB moc hnát nemůžu, je to dost nestabilní. Možná je to i mou RAM Brand - low end šit

Dík za hlp
    RAM na taktovani nasobicem nema vliv. Spis to bude klasicky priklad MSI nasobicovyho shitu. Nektery desky se MSI proste nepovedou.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

Máš blbou desku - KT4 Ultra má problémy s přemapovanou sadou násobičů. Když jsem na ní zkoušel měnit násobiče, deska odmítala POST. Občas některé násobiče šly při FSB 100 MHz, ale jakmile se dalo 133 MHz, byl konec. S dolní sadou změna násobičů údajně funguje normálně, ale to jsem nezkoušel. Holt MSI, jako obvykle se jim něco "povedlo".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 02:08
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  3. Podvod na uzivatele jmenem FUP
    Založil trodas v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 114