Citace Původně odeslal Ladis
2kayhak: Samo, že LCD, už jsem to v tom příspěvku opravil. Jinak na CRT HITACHI si hrajou moji kluci a já raději používám LCD. CRTčko vyjímečně používám, pokud někomu opravuju PC.
Ano VX700 má, jako všechny LCD od ViewSoniců panel MVA.
Neměl jsem možnost to dlouhodobě porovnávat s jiným LCD, pouze při koupi jsem si vybíral mezi EIZO L365 (15"), L565 (17"), VX500, VX700 a nějakým SiemensNixdorfem 17". Vyhrál VX700 - tehdy.
Jinak pokud chceš 15" sqělý monitor, tak v součastné době máš možnost volby mezi EIZO L365, L367-novinka a VX500+
Monitory EIZO mají tady
No ja jsem ve vyberu omezenj timze si to musim vybrat jen u jedny firmy (Autocont) protoze tam jsem si koupil monotor kterej byl spatnej hned novej a az prijde vymenou jinej do prodejny tak bych snad za doplatek si mohl vybrat nejaky LCDcko,takze mohu vybirat jen u www.autocont.cz
Kdyz jsem moc nesledoval LCDcka tak jsem mel obavy abych vubec sehnal LCD z analog vystupem,mylsle jsem ze uz se delaji LCDcka jen a pouze z DVI vystupem a ono je to naopak. Z DVI jsou jen ti nejdrazsi LCDcka hmmm. U toho VX500+se mi prave libi ze to jde na oboji do budoucna DVI.
Taky jsem rad ze uz jak rikas ma tu odezvu na dobre urovni (25ms) a ze to neni jako trebau jineho vyrobce ze to neudava presne.
Jak tak koukam tak LCDa ViewSonic a Eizo jsou asi nejdrazsi...ale i nejkvalitnejsi ze ano.

Existuji nekde na ceskych WEBech recenze LCDcek? (15")

To ze mas to LCDcko 17" (VX700) jiz pres rok,tak to v ty dobe koupe musela bejt pekna bomba!!! Kdyz jeste ted je to namaklej LCD panel, kterej ma ten MVA obraz a analog a digit. vystup

JInaac bych byl ráád abych na tom LCDcku co si mozna koupim,nevidel nejaky duchy,