Nazdar chalani,
Ja som mal podobny problem s touto istou zvukovkou. Mam original prilozene CD (modro-biele), ktore obsahuje drivery s datumom 18.03.2002 a na internete (www.creativelabs.com) su najnovsie drivery s datumom ovela starsim. To CD je blbe z toho dovodu, ze ak spustis rovno subor setup (alebo sa Ti CD spusti automaticky) ponukne Ti instalaciu softwaru alebo aj driverov. Ak to vsetko odklepnes tak sa spusti instalacia a program bez toho ze by sa Ta opytal aky mas nainstalovany system zacne instalovat WDM drivery. Po instalacii vyzera vsetko O.K. Nemas tam ziadne hardwarove ci softwarove konflikty. Ale ked si spustis hru, tak je to strasny shit! Vsetko je spomalene a trha to ak zapnes EAX.
Musis vlozit instalacne CD a ist rovno do adresara Audio\Drivers\ a tam spustit jediny EXE subor ktory sa tam nachadza. Vola sa to nejako CTxxx.exe (neviem presne lebo to CD teraz nemam pred sebou). Po spusteni tohto suboru sa Ta opyta ci chces WDM alebo Vxd drivery. Daj VxD a ked prebehne instalacia (trva dost dlho nedaj sa zmiest ze sa Ti zasekol pocitac) tak Ti pojde vsetko pod Win98SE uplne v pohode.
Pokial som toto zistil tak som stratil za kompom asi tyzden zivota ...
Majte sa pekne !