ja jen velmi kratce, je pozde.
Creative vydalo beta drivery pro Vistu v dobe, kdy zadna jina firma zvukove drivery nenabidla. Ja to nechci omlouvat, ale M-Audio nema drivery pro Vistu dodnes i pro mnohem drazssi kousky, beta drivery jsou jeste horsi nez ma Creat.
Na Viste nedelam od zvuku nic, proste to nejde. To radeji prejdu v vedlejsimu stroji s Pro Tools a to se nema rado s nicim.
Byla to jen reakce na velmi dobre zpracovany hardware (E-MU, X-Fi Elite Pro a Auzentech), v obou posledne jmenovanych se supackym softwarem. Ten na WIN XP jakz takz chodi, VISTA je mu asi zapovezena. Navic po tom pr..seru s Danielem Kawakami bude Creative hledet dohnat ztraty, o chipu X-Fi software si stebetaji uz i vrabci. Cilova skupina - bezny user, bez velkych naroku. Pro mne to neni problem, event.par(slovy dve) hry si zahraju i na USB SoudBlasteru. Mozna se blyska na casy prave Auzentechu, pokud to stihne vyrabet v takovych poctech. Creative ted zivi vice mp3 a WebTV a headsety, nez zvuk. Je to ovsem posledni velka firma se spec. na herni komunitu, budu opatrny v soudech. Pockam do avizovaneho 19.5., kdysi jsem v Kalifornii u Cr. byl a vim, kolik lidi se kolem toho mota.
DST connect drivery uz jsou, ovsem bez Flexnetu nainstalovat nejdou, to si hlida hlavne Macrovision a digit.podpis. (Proto musel Daniel_K zlomit kod patchem u DDL).
A koncim, rikal jsem kratce![]()

Odpověď s citací