Výsledky 1 až 25 z 129

Téma: Holda

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    40
    Vliv
    263

Standardní Re: Holda

tak dalsi marko, zase jina technika, +2D cocka, no cekal jsem lepsi vystup
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

ad zamek: taky se snazim casto o symtrii, neni to sranda, si vzdy myslim ze uz to je presne a pak az doma zjistim ze to o kousek uteklo... skoda ze tech fotek zamku nemas vic, takhle osamocene to neni ono...
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Citace Původně odeslal Holda Zobrazit příspěvek
    tak dalsi marko, zase jina technika, +2D cocka, no cekal jsem lepsi vystup
    Pokud je to opravdu samostatná čočka (jeden prvek), pak se nedivím, měl jsem s nimi velmi špatné zkušenosti, takže šly na aukro

Dělal jsem tehdy srovnávací test se dvěma Raynoxy a nedalo se to srovnávat:

http://4um.overclocking.cz/showpost....9&postcount=22
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Věk
    40
    Vliv
    263

ano pouze jeden prvek, k tomu pouze Kenko, takze ani zadna znacka. Proste uz jsem ty 3 stovky nebo kolik to stalo investoval lip a priste jdu na makro uz s makro sklem

Věk
    40
    Vliv
    263

Neco malo z absolvovaneho Terenniho cviceni z geochemie. Fotky jsou spise prumer, svetlo moc nepralo. Spis na me zapusobilo, co a jak dokaze clovek, hlavne clovek minuleho rezimu, zpusobit.

Lom Bílina - no hruza, rekultivace sice probiha, ale jak vidite, ne moc viditelne. Zasoby do roku cca 2050, povolena tezba statem do 2035.

Lom Československé armády - největší "díra" v zemi v ČR. Poddolováním Krušných hor dochází k sesuvu hor do lomu. Vlevo Chemička v Litvínově, vlevo od Středohoří jsou Počerady. Inu, když si člověk umane, dokáže i toto.

Elektrárna Počerady - tady jsem to mozna s HDR prehnal...

Stráž pod Ralskem - Diamo, to nejlepší nakonec. Chemická těžba Uranu. Desítky let byly pumpovány hektolitry zejména H2SO4 do podzemí. Díky starosti minulého režimu o životní prostředí se infikovaly obrovské zásoby pitné vody. Dnes se sanuje z peněz nás všech.

Fotky nejsou tedy top trida, spis na me to cele udelalo dojem, ale diskuse o tomto je asi jinam...lituju lidi v rozvojovych zemich, kteri ted toto zazivaji

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

U mna jednoznacne Elektrarna Pocerady - prva a ano, prehnal... Davaj bacha na shadows/highlight - ked sa to nevie pouzivat, tak vznikaju prave take pekne halos okolo tmavsich objektov (aka, vsetko treba pouzivat s mierou ) Nic menej ten dym je spravne ostravsky paradne dramaticky

Ten Lom je zaujimava dokumentacka, no imho si vacsina z nich doslova pyta inu kompoziciu - napr. na druhej a stvrtej keby si siel blizsie k pasu a komponoval ho inak (na diagonalu, zlaty rez, pripadne diagonalne do stredu alebo tretin), bolo by to imho aspon u stvorky uplne super (pas by naviedol oko divaka k bagru/strojom).
    Naposledy upravil PiT; 24.05.2008 v 15:30.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Věk
    40
    Vliv
    263

trosku jsem experimentoval...
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Hezké, tohle se mi líbí, hlavně ta druhá. Má to atmosféru.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Holda bigT mod
    Založil Holda v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 25.03.2005, 15:40

Pravidla přispívání