Pomoc koupil jsem:Athlon XP2000 Epox,EP-8K9A2+(viaKT400),512MB APACER,GF4 440 všechno funguje prfektně,ale když ho dám vypnout tak se všechno zavře a zůstane tam svítit okno: "nyní můžete vypnout počítač " nevíte někdo co s tímdíky
Pomoc koupil jsem:Athlon XP2000 Epox,EP-8K9A2+(viaKT400),512MB APACER,GF4 440 všechno funguje prfektně,ale když ho dám vypnout tak se všechno zavře a zůstane tam svítit okno: "nyní můžete vypnout počítač " nevíte někdo co s tímdíky
Mne sa toto stávalo vo worku s dosku na starom Celerone 300ke a iLX čipsete... Vraj to bolo tým, že to nevedel zdroj... Asi, už neviem, bolo to dosť dávno...
Nemáš náhodou nejaký starý kejs?![]()
i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX
V ovladacich panelech/moznosti napajeni by snad melo byt "pouzivat vylepsene rizeni spotreby", ale nejsem si jistej, u XPcek zrovna nesedimPůvodně odeslal Petrr
![]()
HW přichází a odchází, já zůstávám :-)
Už jsem to tady vysvětloval, ale ještě jednou![]()
Pokud mas vypnuto ACPI, pak musis jit do ovladacich panelu a ve spravci zarizeni dat zobrazit skryte zarizeni a tam se objevi jedno zakazane zarizeni uzel NT/APM legacy, to povolis a uz se ti bude pocitac vypinat.
--------------------------------------------------------------------------------------
Jestliže používáte Windows XP/Win2K a chcete docílit vypínání počítače po vypnutí Windows, musíte provést úpravu v nastavení hardwaru.
Jděte do menu Start a zvolte Ovládací panely. Pokud jste tak již neučinili, přepněte se do klasického ikonového vzhledu poklepáním na položku Přepnout do klasického zobrazení vlevo nahoře. Zvolte ikonu Systém a jděte na záložku Hardware. Zde poklepejte na tlačítko Správce zařízení.
Uvidíte seznam TÉMĚŘ všech zařízení ve vašem počítači. Některá ovšem vidět nejsou, proto jděte do roletového menu Zobrazit a zvolte položku Zobrazit skrytá zařízení. Objevíte nové zařízení Legacy APM a pod ním Uzel rozhraní služby NT Apm/Legacy.
Tento uzel je implicitně zakázaný, proto na něj poklepejte levým tlačítkem myši a v dialogu nastavení vyberte v dolní části možnost Používat toto zařízení (Povolit). V tu chvíli je zařízení povolené, což poznáte podle zmizení červeného zákazového křížku. Restartujte Windows XP a po volbě jejich vypnutí by se měl vypnout i váš počítač.
-------------------------------------------------------------------------------------
AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |
Spravil som to takto ako si to napisal lenze teraz pri vypinani komp zamrzne...Co s tym? pls helpPůvodně odeslal Spec
Ak mas nadhernu manzelku, ocarujucu milenku,ak vlastnis skvele auto, ak nemas problemy s danovym uradom, ak vzdy, ked vyjdes na ulicu svieti na teba slnko a ludia sa na teba usmievaju... je cas skoncit s drogami
Bych okamžitě dělal FORMAT C: a instaloval znova...Pokud by to nepomohlo, tak bych napsal do fora..
![]()
![]()
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)