Preinstaloval jsem windows XP a ted nevim, proc nejde zvuk, nevim kde sehnat ovladac. Zvukovku mam integrovanou na zakladni desce (msi kt4 ultra (ms-6590)).
Predem dekuji
Preinstaloval jsem windows XP a ted nevim, proc nejde zvuk, nevim kde sehnat ovladac. Zvukovku mam integrovanou na zakladni desce (msi kt4 ultra (ms-6590)).
Predem dekuji
Zeby na cd k doske ? Pripadne treba pohladat na webe ci ftp MSI.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Ovladace na svoji desku najdes tady:
http://asia.msi.com.tw/index.php?fun...2&maincat_no=1
Stipendium peccati mors est
Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas
Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!
Stahnuto,nainstalovano, restartovano ale stale to nejde, v ovladacich panelech v zalozce zvuky je vsechno sedy a v spravce zarizeni je u toho lzuty otaznik![]()
Neni vypnuta v BIOSe?
CPU: AMD64 X2 Brisbane 4850e(@ 5400+)/2500(@2780) 1,18v, MB: ASUS M3A-H/HDMI, RAM: 2x1024MB DDR2-800MHz Patriot Low Latency CL4, Graphic: SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E + AC Accelero S1 + Turbo Module, DVD: DVD-RW LG GSA-H10N, HDD: Seagate Barracuda 7200.7 160GB 8MB cache, CASE: Delux 400W Fortron Blue Storm, MYŠ: Logitech MX518 + Steelpad QCK, AUDIO: Genius Home Theatre 5.1 5000 on Creative X-Fi Extreme Music,CRT: IIYAMA Vison Master 450PRO 19"
Ok uz mi jde, diky za pomoc
hele a jak jsi to vyřešil,já mám totiž tedkon stejný problém.Prosím odepiš
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)