Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
K te roztrzce okolo DP - vazne si myslite, ze je dulezitejsi forma nad obsahem ? (ted nemyslim gramaticke chyby apod.).

PS: dokaze ten TeX vyplivnout file, ktery lze nasledne otevrit v Office ? Pokud ne, tak to imho na DP pouzije opravdu jen masochista (to kvuli tomu, ze do zive formy nam delal zasahy jak vedouci, tak u stastnejsich i oponent + nejake korektury dalsich lidi).
Obsah je urcite dolezitejsi ako forma. Ale povedal by som, ze forma vyjadruje celkovu uroven prace - aspon pri pracach, ktore som cital, to tak bolo. Niektore vyzerali fakt hrozne a obsah bol podobnej kvality.

Mne do BP ani DP ziadne zasahy nikto nerobil. Veduci to cital a daval k tomu pripomienky, vsetky zmeny som robil ja. A gramatiku ovladam dostatocne dobre na to, aby to nemusel davat niekomu dalsiemu.

Citace Původně odeslal Doktor-Prase Zobrazit příspěvek
Jinak ta žabomyší válka tady (word vs Tex), to se můžu jenom smát, diplomka je aby o něčem byla a né aby byla o houně a u toho dobře vypadala... To pak můžu stejnou logikou říkat, že by se to mělo tisknout na ultra-fine paper apod...
Vzhlad na urovni je podla mna nutna podmienka dobrej DP. Samozrejme, nie je postacujuca.